Fegyencedzésben feltétlenül be kell tartani a leírtakat és az első szinttel kezdeni?
Figyelt kérdés
Kb. Egy hónapja kezdtem el csinálni. Végigcsináltam az első lépést a fekvőből. Megfelelő-e az, ha most elkezdem a második lépést a könyv szerint, de mellette teljs fekvőket is csinálok? Mert iskolában olyan napi 50-60 fekvőt mindig megcsinálunk.2013. aug. 27. 10:29
1/4 anonim válasza:
Jót nem tesz neki, az biztos. Viszont ez van, nem tudsz vele mit csinálni.
2/4 anonim válasza:
Nem mindegy hogy milyen fekvőt csinálsz a fegyencedzésbe 5 másodperc 1 fekvő, suliba 5 másodperc alatt dobálod fel le magad 20x :D
3/4 anonim válasza:
Igen, a fegyencedzésben azt írják, hogy 2 másodperc le, és 2 fel. De szerintem nem így van, ha túl lassan csinálod, akkor annak nem lesz olyan eredménye, izom téren főleg nem.Annyi a lényeg, hogy az alsó ponton megállsz egy fél másodeprcre utána pedig 1 másodperc alatt fellököd magad, lendület nélkül. Egyébként szerintem elég egy szintre 1-2 hét, amíg úgyis megtudod csinálni a haladót, vagy mit.
4/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül vannak igazán hülye gyakorlatok. Ha egykezes fekvőzni akarsz arra jó kiindulás a fallal szembeni egykezes, ha simára akkor inkább a 3. lépés a jó kiindulás. A húzodzkodás, guggolás első lépése nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!