Egykezes húzódzkodás?
Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy meglenne az egykezes húzódzkodás mert van elég erőm hozzá (érzésem szerint kb 3x fel tudnám húzni magam) de viszont azért nem tudom 1x sem mert a kezem lecsúszik a rúdról. Mit csináljak ?2013. aug. 25. 12:47
1/3 anonim válasza:
Nekem vannak ilyen lyukacsos gumi lapjaim, ha azzal fogom a rudat nem csúszik le
2/3 anonim válasza:
Kertészkesztyű! :) Lehet kapni tenyér és ujjbegy részen érdes gumiborítású kesztyűket olyan 1000 Ft-os ár magasságában. Én ezt használom, simán lehet vele húzódzkodni még egy vastagabb ágon, kapufán, bármin, nem csúszik, ha jót választasz. :)
3/3 anonim válasza:
Azért csúszik le a kezed mert gyenge még az alkarod,hogy fél kézzel meg tartsd a testsúlyod.Én fél percig tudok lógni kesztyű nélkül a húzódzkodón egykézel de még az egykezes húzás még nem megy.De rajta vagyok a dolgon én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!