Vélemény? 1 év kondi+futás+aerobic munkája. Szerinted jó úton haladok?
2013. aug. 23. 17:34
1/8 anonim válasza:
Az attól is függ,hogy honnan indultál,de biztos hogy jó úton.:)
A popsid őrjítő és szépek a lábaid,bár a felsőtested kezd egy kicsit túl erőteljes lenni.
Mindenesetre szép munka,gratulálok!
(Ja,és randizni nem akarsz?:D)
2/8 A kérdező kommentje:
Messzi útról indultam :) -23 kg :)
Az utóbbi 1 évben kezdtem el kondizni. :)
2013. aug. 23. 19:50
3/8 anonim válasza:
lemaradt az előtte kép.
de az mindenképpen elismerésre méltó,hogy az utolsó képre sikerült megigazítani az ágyneműt végre:).
és jobb később,mint soha,uh ez alapján jó úton haladsz.
4/8 anonim válasza:
Igen eddig jó úton haladtál és szerintem el is érted azt a szintet, ami egy nőnál még belefér. Most már csak szinten tartani kéne, nem tovább izmosodni!
5/8 anonim válasza:
Csini vagy Gratula... :) Van popsid hátad a normális pasiknak ez tökéletes,nehogy letörjék az önbizalmad! Én sportos kondis faszi vagyok simán bevállalnálak barinő szinten.. Ezt azért írom mert a csajok egymással szemben nagyon irigyek ám,fikázzák egymást,szard le a pasik véleménye legyen fontos Neked! Az a lényeg hogy a rendszeres testmozgást sose hanyagold. Sok sikert! :)
6/8 anonim válasza:
HATALMAS GRATU!!!! :) Megszabad tudni, hogy most hány kiló vagy? Tudom, nem a kiló a fontos, de én most nyáron kezdtem el keményen tornázni és diétázni és szeretném tudni, hogy messze vagyok-e :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Folytatom természetesen, most 65kg vagyok 165cm-hez, úgyhogy 5 kilót szeretnék még "fogyni", de persze a feljött izom megtartásával. :)
2013. aug. 26. 16:00
8/8 anonim válasza:
Ja megtartani oké! De szerintem tovább ne izmosodj! Ne emelj a súlyokon, csak a ismétlésszámokon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!