Milyen edzéssel nézhetnék ki úgy mint Chris Hemsworth?
Figyelt kérdés
Elég hülye kérdés, mert úgy nem nézhetek ki, csak kb milyen edzéssel érhetném el a hasonló izomzatot?2013. aug. 17. 22:25
1/19 anonim válasza:
Chris Hemsworth féle edzésmódszerrel :) Viccet félretéve olvastam a felkészüléséről, a tömegnövelés az nehéz súlyzós alapgyakorlatokból állt, a diétás résznél pedig köredzés jellegű gyakorlatokat is beiktattak.Természetesen a kajája ki volt számolva maximális pontossággal, és kiegekből is tonna számra nyomhatott bármit(ennyi pénzből főleg).Igazából pénz kérdése és 2-3 év alatt fel lehet bárkit nyomni ilyen szintre
2/19 anonim válasza:
Súlyzózással!
Nézz fel a body.builder-re, ott lehet okosodni.
3/19 anonim válasza:
Először is: az így akarok kinézni kérdéseknek nincs értelme, mert mindenki egyéni alkattal rendelkezik. Tömegelj, súlyzózz, aztán meglátod, mit hoztál ki belőle.
Másodszor: az említett nagyon pontos napirenden kívül sok sztárocska fejlődésénél ott van a koksz is...
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Igen, tudom hogy nem fogok úgy kinézni, és direkt emlitettem is fönt csak hasonló izomzat,
2013. aug. 17. 22:49
5/19 anonim válasza:
a gugliba megnézheted-
A THOR edzésprogram
Hogy szerzett isteni testet Chris Hemsworth a film főszerepére
6/19 A kérdező kommentje:
Hatt nem kímélték , érdekes cikk, de szterodikról itt nem is nagyon esett szó
2013. aug. 18. 00:59
7/19 anonim válasza:
Szerinted kirakatba fogják tenni, hogy szteroidozik? :)
8/19 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam odafirkantanák már ha úgyis ilyen részletesen le van írva de igaz, valószínüleg az elfelejtődött :D
2013. aug. 20. 09:31
9/19 anonim válasza:
Dehogy firkantanák :D
Tudod, ez általában se nem legális, se nem dicsőség.
10/19 A kérdező kommentje:
szterodikat szedni illegális lehet? Na erröl még nem hallottam soha
2013. aug. 20. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!