Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen edzéssel nézhetnék ki...

Milyen edzéssel nézhetnék ki úgy mint Chris Hemsworth?

Figyelt kérdés
Elég hülye kérdés, mert úgy nem nézhetek ki, csak kb milyen edzéssel érhetném el a hasonló izomzatot?

2013. aug. 17. 22:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Lehet? Nem lehet, hanem az.

Itthon már rendesen büntetik, nézz utána.

Egyébként meg nem nagy dicsőség koksszal pár hónap alatt 8 kiló száraz izmot felszedni, szóval azért amikor ámulunk a sztárok "hihetetlen átalakulásain", ez a lehetőség jusson eszünkbe.

De ugye tisztában vagy vele, mi az a koksz?

2013. aug. 20. 13:43
 12/19 A kérdező kommentje:
Kox ami felfúj mint egy lufi. de ez miért illegális? és hát a szteroid meg protein az kox ha jól tudom és csomó boltban árulják magyarországon, és a testépítők is azt szedik nem?
2013. aug. 20. 17:29
 13/19 anonim ***** válasza:

El vagy te tévedve:)

Szteroid=kox, a köznapi nyelvben, ami egy (androgén) hormonkészítmény (de sok más illegális teljesítményfokozó is van, és a szteroid sem minden esetben azt jelenti, amire a mai legelterjedtebb jelentésében használják)). Leginkább azért illegális, mert káros, és mert csalás a legtöbb profi sportágban.

A fehérje nem kox! Semmi köze hozzá és nem is illegális. Naná, hogy kapható a boltban és a legtöbben használják is:)

2013. aug. 20. 19:13
 14/19 anonim ***** válasza:

LOL, a "felfúj mint a lufi" elég pongyola megfogalmazás.

A protein pedig se nem szteroid, se nem koksz.

2013. aug. 21. 09:46
 15/19 A kérdező kommentje:
akkor ez most a dopping? A kox?
2013. aug. 21. 13:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. aug. 21. 13:34
 17/19 A kérdező kommentje:
Akkor értem én azt hittem hogyx a dopping csak teljesítménynövelésre használkatos és csak a sportolók használják de ezek szerint izmot is növel és a lusta gyúrósok sem vetik meg
2013. aug. 21. 20:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem egy fajta dopping van, különböző hatásúak léteznek.

Más doppingszert használnak a testépitők,hogy izmosak legyenek és mást pl a kajakosok,hogy gyorsan evezzenek.

A testépitők is sportolók.

Nem a lusta testépitők használják,hanem azok,akik elérték a genetikai maximumukat,és versenyezni akarnak nagyon.

2013. aug. 21. 20:51
 19/19 anonim ***** válasza:
És a hülyék :) Akiknek büdös a munka, ebben azért valóban van igazság.
2013. aug. 21. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!