Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha kondizok és futok egy nap...

Ha kondizok és futok egy nap az jó? Mert általába kondi után 15 percel le szoktam futni 2.5 km szerintetek?

Figyelt kérdés

2013. máj. 29. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint bevált,ugyanezt csináltam.
2013. máj. 29. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Kettő között menjen legalább egy turmix, egyébként jobb volna a két edzést egymástól távolabb végezni.
2013. máj. 29. 19:49
 3/7 A kérdező kommentje:

csak az a baj hogy este 6 ig dolgozom és nincs időm máskor futni csak kondi után!

a kettő között turmix?

nem a végén kellene?

2013. máj. 29. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, mert az anabolikus ablak a súlyzós edzés után egyből jelentkezik, lehetőleg egyből (a következő egy órában mindenképpen) pótolni kell a tápanyagszükségletet.
2013. máj. 29. 20:14
 5/7 A kérdező kommentje:
és a futással nem dolgozom le amit...megittam turmixban?
2013. máj. 29. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nem így megy, hogy te ledolgozod, amit megettél/megittál aznap korábban. Súlyzózás után kell a fehérje, az izmok regenerálódásához. Ha épp nem szálkásítasz, akkor gyors ch is. A fehérje (turmix) elsődleges feladata különben sem az energiaszolgáltatás, hanem a tested felépítése, ez esetben az izomfilamentumok újjáépítése.
2013. máj. 29. 20:59
 7/7 A kérdező kommentje:

oké

köszi

2013. máj. 30. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!