Ha kondizok és futok egy nap az jó? Mert általába kondi után 15 percel le szoktam futni 2.5 km szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 19:41
1/7 anonim válasza:
Nekem személy szerint bevált,ugyanezt csináltam.
2/7 anonim válasza:
Kettő között menjen legalább egy turmix, egyébként jobb volna a két edzést egymástól távolabb végezni.
3/7 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy este 6 ig dolgozom és nincs időm máskor futni csak kondi után!
a kettő között turmix?
nem a végén kellene?
2013. máj. 29. 19:51
4/7 anonim válasza:
Nem, mert az anabolikus ablak a súlyzós edzés után egyből jelentkezik, lehetőleg egyből (a következő egy órában mindenképpen) pótolni kell a tápanyagszükségletet.
5/7 A kérdező kommentje:
és a futással nem dolgozom le amit...megittam turmixban?
2013. máj. 29. 20:32
6/7 anonim válasza:
Ez nem így megy, hogy te ledolgozod, amit megettél/megittál aznap korábban. Súlyzózás után kell a fehérje, az izmok regenerálódásához. Ha épp nem szálkásítasz, akkor gyors ch is. A fehérje (turmix) elsődleges feladata különben sem az energiaszolgáltatás, hanem a tested felépítése, ez esetben az izomfilamentumok újjáépítése.
7/7 A kérdező kommentje:
oké
köszi
2013. máj. 30. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!