Ilyen edzésterv szerintetek elég, hogy megfeleljek az NKE-HHK katonai vezetői szakára?
Hétfő: 5x50 felülés, 4x25 gugolás, 360 súlyemelés (5kg egyenlőre).
Kedden, Csütörtökön, Pénteken, Vasárnap ugyanez.
Szerdán és Szombaton pihenő.
Illetve heti 4x futás (1-2km).
2 évem van vissza. Suli melett járok majd thai boxra, heti 3x majd heti 5x.
Hát, nem tudom, mik oda a követelmények, de ez nem valami sok. Felsőtestedet alig edzi meg.
Az ilyen testületek felvételi követelményében általában benne van: húzódzkodás (legalább 10, fél perces tartás felhúzott helyzetben), fekvőtámasz, fekvenyomás (pl. a rendőri erőknél 60 kilóba bele kell nyomni 20-at, 30-at) valahol még kettlebell szakítás is és persze az elmaradhatatlan futás. Néhol szakítást, guggolást, kinyomást felhúzást beletehetnek.
Értem, akkor belerakok még 4x20 fekvőtámaszt kezdetnek és folyamatosan növelem.
Súlyzózásra gondoltam (bicepsz, tricepsz). Mellkasra is szoktam edzeni + fekve kinyomás.
http://www.youtube.com/watch?v=c4Dg88bV9bY
ebben is találhatsz neked való dolgokat
Javaslom, hogy a 3200 m-es futásnak adj prioritást. Esetleg hátizsákkal, benne néhány "kaviccsal" küzdd le a távot. Sikeres felkészülést!
egy megfelelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!