Katonai alkalmasságihoz kellene edzésterv. Valaki
küldene?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 12:48
1/7 anonim válasza:
Fuss rengeteget!! Ha most kezded a felkészülést elég minden másnap, ha már benne vagy akkor 3-4nap futás után tarts 1 nap pihit.fekvőből minden nap nyomj 5x20-25db-ot, felülésből is 5x50db-ot.
remélem tudtam segíteni, legalábis én így készültem fel, és alkalmas lettem:D:D
2009. aug. 15. 16:13
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget :)
Kicsit keménynek hangzik, de kipróbálom
Ha neked bejött remélem nekem is befog :)
2009. aug. 15. 22:31
3/7 anonim válasza:
Fekvőt olyan 60at tudja 2 perc alatt 70 felülést és mondjuk 14 körül fusd a 3200 at ennyi elég.
2009. dec. 18. 09:09
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!! Már túl vagyok rajta sikeresen!!! :)
2009. dec. 18. 11:55
5/7 anonim válasza:
a fekvö az jo rendörsegin fel perc alatt kellett csinalni a fekvöket és 48 at tudtam csinalni,, nahh aki ezt megdönti azt szoljon :D
2010. szept. 27. 13:25
6/7 welee válasza:
ezeket azért nem kell teljesíteni, jó ha ennyit tudsz ezekből. de nem ez a követelmény.
kb tudj 20 fekvőt, tudj 3km futni kb 20 perc alatt.
ehhez hasonlók, Nem csak atlétákat vesznek fel:)
szóval kb ez az alap , a többit majd ott megtudod.
40 fekvő az szép annyi idő alatt csak valószínűleg nem szabályos, mert a fekvőt nem időre kell csinálni.
mert lassan kell leereszkedni kicsit megtartani és kinyomni.
2011. szept. 22. 19:18
7/7 Gulyás Kristóf válasza:
szija van egy katatona edzés tervem és van egy spártai de te aztnem birnád mert nagyon nehéz.ezért a katonait elmondom:1. is tabatának hivják és abból áll hogy huzoszkodás,fekvötámasz,felülés ,szabályos gugolás ,zsámolyra ugrásból. A lényege hogy minden ből 8 szériát csinálj egy széria 20mp utána 10mp pihen ezt csináld meg 8xmineden gyakorlatból .Nagyon jó edzés én szeretem .de a neten néz utána !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!