Hogyan tudnám a napi 2600 kalóriát bevinni, hogy hízzak?
Utána néztem, hogy mivel 22 éves vagyok, vékony, és 179 centi, ezért nekem kb. 2600 kalóriát kellene bevinnem naponta ahhoz, hogy hízzak. Mellette némi testmozgást is végzek, 2-3 naponta megcsinálok itthon különböző módokon 120 fekvőtámaszt. De nem hízok..
A kérdésem az lenne, hogy mégis mit és mennyit kell ennem ahhoz, hogy ez a 2600 kalória meglegyen? Úgy értem, hogy ez napi hány tojás, meg mit kellene ennem és menynit, hogy ez kijöjjön?
Ezt írja az a kalóriakalkulátor:
Szénhidrátok (55%) 1471 kcal = 367gramm
Fehérjék (15%) 401kcal = 100gramm
Zsírok (30%) 802kcal = 89gramm
ezt kellene magamba bevinni minden nap, de nem tudom hogy fogjak hozzá..
Egy könyvet lehetne neked leírni. De ez a tápanyagmennyiség kb fél kg rizs, fél kg csirkemell és pár kanál lenmagolaj.
De nem ilyen egyszerű ez, holnap majd kifejtem jobban, mobilon vagyok. Pár naponta egy kis fekvőtámasz az lófsz, és mindenre kellene edzeni. Nézz utána a fegyencedzésnek.
A kajákat nyersen mérjük és számoljuk, tehát a fél kg rizs az több mint 1kg lesz megfőzve. Tápanyagtáblázatokból látod, hogy miben mennyi fehérje, ch és zsír van. Keress rá.
Szia:)
Énis hízókúrán vagyok,eddig 2kg-t híztam,még 8kéne!:)
Ha 3000-3200at eszel,hetente +1kg-val büszkélkedhetsz,és igen,tudom,nrkem se megy://
De ímr pár tipp:magvak(700kcal),miközben tv-zel egyél pl. chipset v csokit,Nutellát stb. :)
Ha gondolod hízózhatunk együtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!