Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Narancsbőr? Nem a szokásos!...

Narancsbőr? Nem a szokásos! Nem krémektől és flabélostól, hanem kemény edzéstől és egészséges étkezéstől várom, hogy elmúljon, mégis semmi?

Figyelt kérdés
Egészségesen étkezem, néha bűnözök, de tényleg csak nagyon ritkán! edzőterembe is járok! a súlyommal, és az alakommal elégedett is vagyok! a karom, hátam, hasam, lábaim szép íveltek(szállkásak), de a fenekem még mindig narancsbőrös.. általában csak erősítő edzést szoktam végezni. Fenékre guggolni szoktam (40 kg plusz a rúd) ... de 3 hónapja csinálom és narancsbőr még mindig van, nem csak, ha összecsípem.. hanem ha csak állok :( most vettem két darab 2 kgos lábsúlyt, azzal csináltam meg lábtornás videókat, hogy hátha a nagy súly a gond.. de semmi.. nem hiszem el,hogy teszek is ellene és mégis ott van SEGÍTSETEK! eleget iszom!! csak csapvíz vagy ásványvíz(mentes)

2013. aug. 11. 08:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Csökkenthető. Heti max 1 kiló fogyás az ideális, azon felül már izomból is megy le. Ha szálkásítasz, akkor egyél sok fehérjét, és ha nem tudsz szilárd kajából enni, akkor vehetsz fehérje tápkieget. :)
2013. aug. 15. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!