Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Narancsbőr? Nem a szokásos!...

Narancsbőr? Nem a szokásos! Nem krémektől és flabélostól, hanem kemény edzéstől és egészséges étkezéstől várom, hogy elmúljon, mégis semmi?

Figyelt kérdés
Egészségesen étkezem, néha bűnözök, de tényleg csak nagyon ritkán! edzőterembe is járok! a súlyommal, és az alakommal elégedett is vagyok! a karom, hátam, hasam, lábaim szép íveltek(szállkásak), de a fenekem még mindig narancsbőrös.. általában csak erősítő edzést szoktam végezni. Fenékre guggolni szoktam (40 kg plusz a rúd) ... de 3 hónapja csinálom és narancsbőr még mindig van, nem csak, ha összecsípem.. hanem ha csak állok :( most vettem két darab 2 kgos lábsúlyt, azzal csináltam meg lábtornás videókat, hogy hátha a nagy súly a gond.. de semmi.. nem hiszem el,hogy teszek is ellene és mégis ott van SEGÍTSETEK! eleget iszom!! csak csapvíz vagy ásványvíz(mentes)

2013. aug. 11. 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól csinálod, ha kemény súlyzós edzést is végzel. Nagyrészt ez genetika is és van akinél több idő kell az eredménykehez. 3 hónap az nem sok, ne add fel.:)
2013. aug. 11. 08:58
 2/11 A kérdező kommentje:
hát köszönöm :( :) még egy kérdés! vettem az ikeában jégrkémcsinálót(ami annyit tesz hogy van 6 db tartó abba beleönthetek bármit beledugom a hozzájáró pálcikát és bedugom a fagyóba) most 40 fokokban gyakran csináltamm 100%-os lidl-ös narancsléből ilyen jégkrémet, néha este is "ettem". Azt hagyjamm el? vagy nem káros a naribőr szempontjából? És számít, hogy mondjuk nem cappy, hanem vmi lidl-ös narancslé, akkor ha az is 100 százalékos?
2013. aug. 11. 09:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hiába 100 százalékos, ettől még tele van gyümölcscukorral, ami diétában nem a legjobb. Én ritkábban enném-innám helyedben.
2013. aug. 11. 09:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Lehet ám proteinből is fagyit csinálni, veszel egy ízesítetlen Myproteint (koncentrátumot, izolátumot, akármit), és választasz a 78246971241214 féle ízesítő közt, van cseppentős (Flav Drops), meg poralakú is. Így akár mind a hat fagyid különböző ízű lehet, és még "diétás" is :D

Az edzést meg ne add fel, jó lesz! Bár a lábsúly szerintem felesleges volt. :D

2013. aug. 11. 11:19
 5/11 anonim ***** válasza:
szex segít a narancsbőr ellen :D
2013. aug. 11. 11:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Krémek is kellenek!
2013. aug. 11. 11:27
 7/11 anonim ***** válasza:

ezt olvasd el hasznos lessz számodra

[link]

2013. aug. 11. 11:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Sajnos a nőknél nem feltétlen az elhízás okozza a narancsbőrt, nincs annyi tesztoszteron bennük, ami védené őket ellene, ez sajnos genetika. Ha nagyon figyelsz, még sportolókon is észre lehet venni a 7-8%-os testzsír mellett is.

Persze az elhízás is közrejátszik, ez tény, de sok olyan nő van, aki kicsit kerekebb és nem narancsbőrös.

2013. aug. 11. 12:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Igyál sok folyadékot, de gondolom az is megvan.

Szerintem ne aggódj,a narancsbőr az 1960as években jött be, mint új szó, addig átlagos sima zsír volt.

Genetikától függ.

Nekem kb 15ös testzsír%om van egészségesen étkezem és én is súlyzós edzést végzek, és nekem is látszik, ha kicsit elengedem magam kajálással vagy nem iszom elég vizet. Ez genetika, nőknél gyakrabban előfordul, nincs ezen mit szégyellni, teljesen természetes :)

2013. aug. 14. 16:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Koszi mindenki! Azt eszrevettem, hogyha fogyok egybol izombol fogyok es akkor meg jobban elodugja a pofajat ez az atkozott narancsbor. Egyebkent 165 cm vagyok es 53 kg azzal nincs bajom. Ha veszek feherjeport es edzes utan mindig iszok akkor megallithato az izombol fogyas?
2013. aug. 15. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!