Sokat olvastam, hogy AFP eredmény rossz lett, mégis egészséges baba született. Szóval hogy sokat téved? Fordítva lehet?
Olyan volt valakinek, hogy AFP alapján minden rendben volt mégis beteg baba született?
Egy hét van az eredményemért és izgulok
én azt láttam, ha nagyon durván magas, akkor annak van oka, ha kicsit lent/fent van a "normál" határértékhez képest, még simán lehet, hogy semmi gond.
de szerintem, ha még eredményed sincs, ne aggódj :)
már nagyon mennék a 18. heti uh-ra:)
vagy legalább érezném mozogni
de csak néha sejtem és kívülről még semmi "nyoma":)
Igen, én ismerek olyat, akinél jók voltak az eredmények, 22 éves volt, és mégis down-os baba lett.
Bár most gondolom le fognak pontozni, csak mert nem azt mondtam, amit hallani akartál.
De valójában ez igen ritka.
Ne stresszelj feleslegesen, még meg sincs az eredményed.
Nyugi.
Nekem magas volt az AFP-m. A doki azt mondta:-láttam ilyen eredménnyel beteg babát, de láttam sok egészségeset is magas AFP-vel. Majd hozzátette: és láttam tökéletes eredménnyel is beteg babát. :-(
Nekünk szerencsére nem volt baj, kislányom egészséges. De senkinek nem kívánom azokat a napokat/heteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!