Hogyan tanuljak meg kézen állni, vagy kézen átfordulni?
Figyelt kérdés
Csak szaltózni tudok, de valahogy a kézen állást nem tudom egy másodpercnél tovább megcsinálni.. Hogyan fejleszthetném a tudásom?
14/L
2013. aug. 8. 13:20
1/3 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=v_slvFrAXIY
www.youtube.com/watch?v=YjqKU5RH5n4
www.youtube.com/watch?v=pW05sBCUH9U
www.youtube.com/watch?v=5vIiENFsq7I
www.youtube.com/watch?v=AvymmTmHRn4
2/3 anonim válasza:
Szerintem falnál érdemes megpróbálni, utána lehet az is, hogy megkéred barátodat/barátnődet, hogy fogják meg a lábad. Próbáld a fejenállást is ha az megy akkor jobban megy majd az egyensúlyozás.
3/3 anonim válasza:
Igen,mint ahogy az előttem író is mondta,a barátnődet/barátodat is megkérheted h fogja meg a lábad egy ideig.először tanuld meg így a leérkezést,és mikor lemész vegyél nagy lendületet,ha mégnagyobblendületet veszel,akkor már át is fordultál:)de.először csak szivacson próbáld,ne kemény talajon(logikus).sok sikert!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!