Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljak meg gördeszkáz...

Hogyan tanuljak meg gördeszkázni? 15/L

Figyelt kérdés
Na jó, tudom, álljak rá 'oszt guruljak, de ha az már megvan? :D Mik a legalapabb trükkök? Hol gyakoroljak? Görzenáltól, Deáktól, meg a városligetitől még tartok...:D Ja, és milyen deszka, illetve kerék kell? Most egy műnyag kerekű szabvány deszkám van, ez is jó valamire?
2013. máj. 8. 19:19
 1/2 anonim válasza:

legjobb azlenne ha elmennél parkba mert ott biztos megtanítanak, deszkások általában jófejek:D criminal skateshop ot nézegetheted, bár kezdőnek nem muszály drága deszka, azisjó ha apródon vagy vhol használtba veszel egy jó állapotút mert olcsóbb, ha akarsz venni deszkát is :D

alaptrükknek ollie, aztán jöhet kickflip, shove it, stb:D

trukkok.hu nvan rengeteg deszkás trükk :D

2013. máj. 11. 09:11
 2/2 anonim válasza:
Hello!Énis 2-3 hete kezdtem, volt 1 műanyag kerekű deszkám ami már kb 7-8 éves azon gyakorolgattam az olliet pár napig, aztán vettem apródon egy használt deszkát 5 ezerért, ez is ilyen kezdő féle de nekem megteszi..(gumikerék,abec 5 csapágy)énis így ajánlom neked.:D sok sikert!
2013. máj. 11. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!