Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megütöttem magam durván, most...

Megütöttem magam durván, most egyáltalán ne csináljak semmit, pihenjek?

Figyelt kérdés

Parkokban szoktunk edzeni haverokkal és épp a kézenállást gyakoroltam tegnap amikor elbillentem és valahogy hülyén ráestem a farokcsontomra. 2 percig üvöltöttem aztán valahogy sikerült összekaparnom magam. Most marhán fáj,olyan tompán sugárzó érzéssel,tudok menni,ülni,feküdni,guggolni,csak óvatosan. Kenem nátrium-diklofenák géllel,hátha segít rajta valamennyit,de nem tudom hogy meddig nem edzhetek rendesen? Kicsit függő vagyok,már ma is viszketett a tenyerem hogy hadd eddzek valamit csak félek hogy súlyosbítanék a dolgon:S

Ha mással történt már hasonló,mennyi idő kellett hogy teljesen elmúljon a fájdalom?

19/L

2013. aug. 7. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Pihenj,mert úgysem tudsz szinvonalasan edzeni.

Estem már farokcsontra kb 7 méterről ugrottam seggest betonra fogadásból pár éve. Rosszabbat még soha nem éreztem addig.

2013. aug. 7. 12:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Huhh,az nem semmi O.o Én szerencsére valami gumiszerű pályán voltam,no meg az igazán nagy mák az az hogy nem a gerincemre csattantam mert akkor lehet hogy most a kórházban feküdnék. Nem tudom elképzelni hogy a kezdő breakes/parkourös emberkék hogy nem törik szilánkosra magukat az első pár hónapban O.o
2013. aug. 7. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:

A nátrium-diklofenák gélt orvos ajánlotta?

Parkourosok tornateremben kezdik,szivacsokkal,stb.

2013. aug. 7. 12:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát,félig-meddig,anyumnak írta föl az orvos régebben mikor volt pár esése és összezúzta magát,azóta a családban mindenki ezt használja ha megüti magát valahol.
2013. aug. 7. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nézesd meg magad orvossal. Az a legbiztosabb. :)
2013. aug. 7. 12:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha nem javul,az lesz,köszi!:)
2013. aug. 7. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!