Mit csináljak hogy futás közbe ne unatkozzak?
Figyelt kérdés
Általában egyedül járok futni, szerintetek mit lehetne csinálni hogy ne unatkozzak közbe? Nincs olyan barátom aki elszánja magát hogy fusson. Még annyi hogy ha beöltözök és leizzadok akkor gyorsabban fogyok le?2013. aug. 2. 17:49
1/6 anonim válasza:
Ha a kiszáradás általi fogyás a cél, akkor mindenképp. Amúgy hallgass zenét, vagy szurkáld magad apró tűkkel.
2/6 anonim válasza:
ha izzadsz ,gyorsabban folyik ki a zsir belőled
3/6 A kérdező kommentje:
Ha tűvel szurkálom magam miért jó?
2013. aug. 2. 17:56
4/6 anonim válasza:
a futást élvezni kell, bodyzom 20 éve, de egy ideje a testépítés rovására rákaptam a futásra, versenyre is fogok menni, nagyon szeretem.
szoktam futni a legmelegebb időkben is, de túlzásba soha nem viszem, heti 2alkalom max.
csak az izületeket terheli túl, meg a csontokat, izmokat, ha minden nap futsz.
soha nem unom, pedig futópályán futok körbe körbe.
és ehhez 105 kg vagyok.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat ,én 14vagyok és igazából a hasammal nem vagyok megelégedve. Nyár végére szeretnék leadni nincs rajtam sok felesleg a hasamon kb 2 kg de nagyon zavar.
2013. aug. 2. 18:01
6/6 anonim válasza:
Azért kell tűkkel szurkálni magad, hogy ott folyjon ki a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!