Milyen felszereléseket ajánlotok betonon való futásra?
Utolsó válaszoló, Sperseus abszolút futáspárti.. inkább meg kellene fogadni a tanácsát amit kizárólag jó szándékból írt.
Én már kevésbé vagyok jó szándékú, rühellem amikor valakik nem találnak jobb edzést mint a kocogás (nem sprint, kimondottan a kocogás). Ha dagadt csaj és fogyni akar ezzel, akkor pláne jöhetnének a szülői pofonok.
Tehát szépen fogadjuk meg legalább azt amit Sperseus írt, és ne bátorítsuk egymást a betonos futásra.. mert hülye ötlet.
"..aztán elkezd fájni a térde vagy a dereka és rájön, hogy a futás nem neki való"
Nem, persze a cipőben van a hiba nem a futásban, hát ez nyilvánvaló. Hogy is állíthatna valaki mást. Kocogás helyett edzés, elvetemült egy gondolat.
Szia Harcműves!
Azt gondolom, hogy a békés élet záloga a tolerancia és a tisztelet. Ennek jegyében megértem az álláspontodat, sőt még az előítéletedet is a futással kapcsolatban. Számítva megértésedre annyit hozzáfűznék, hogy a futás nem csak azon elmebetegek sportja, akik nem találtak más mozgásformát. Én egész életemben sportoltam különböző sportágakban. De mindig is futottam, most is teszem, mert egyszerűen szeretek futni, pedig már jócskán negyven fölött vagyok. Élvezem legyőzni magam és a kilométereket, élvezem a teljesítés utáni kellemes fáradtságot, szeretem a közösségi futások hangulatát, sőt a magányos kilométereket is. Ez tűnhet legalább akkora baromságnak bizonyos emberek szemében, mint az a mozgásforma, amit Te képviselsz, függetlenűl és érvektől és ellenérvektől. Viszont ha már van pár millió olyan barom, aki szeret futni, akkor már érdemes szót váltani a tapasztalatokról, így többek között a cipőkről is, hisz nem zárható ki, hogy a hülyeség ragályos és lesznek még ezután is olyanok, akik nekifognak a futásnak.
Szerintem keressünk inkább egyetértéseket, mint azt, hogy miben nem értünk egyett!
Üdvözlettel és tisztelettel! M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!