Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyaszt vagy sem?

Fogyaszt vagy sem?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy az ugrálókötelezés, vagy éppen a futás hogyan hat a mellekre! Mindig attól félek, hogy fogyasztja, ami nekem éppen nem hiányzik. Vagy a sportmelltartó mindent megold! Kérdőjel akarna lenni a végén, ha ez a sz*r engedné :)
2013. aug. 1. 00:34
 1/5 Osynho ***** válasza:
Genetikailag meghatározott helyről fogysz. Nincs beleszólásod, nincs helyi zsírégetés. :)
2013. aug. 1. 00:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis mázlid, akkor nem. Vagy úgy jársz, mint én. (Fogytam 5 kg-ot, és az amúgy is kis, B-s melleimből lejött 3 cm... :D)
2013. aug. 1. 01:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenhonnan mehet le zsír, mivel nincs helyi zsírégetés, nem csak onnan fogysz, amit dolgoztatsz. Mindenkinél genetikailag előre meghatározott, hogy ki, honnan, milyen ütemben tud fogyni. Valószínű, hogy megy le mellből, mivel az is zsírszövetekből áll, ezt nem akadályozza meg a sportmelltartó!
2013. aug. 1. 07:04
 4/5 anonim ***** válasza:
de persze csak akkor fogysz, ha kaloria minuszban vagy.
2013. aug. 1. 08:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát, ez nagyon jó :/ Eddig is rengeteget fogytam mellből, ha még többet fogyok, akkor már nem is lesznek :O
2013. aug. 1. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!