Az izzadás fogyaszt?
Figyelt kérdés
Eddig úgy tudtam, hogy attól, hogy izzadunk csak vizet veszítünk, de már egyre többen mondják, hogy melegbe könnyebben elfáradunk, és így több zsírt is égetünk el az izzadás miatt. Most akkor hogy is van?2013. júl. 30. 22:50
2/10 anonim válasza:
az izzadástól vákuum keletkezik a bőröd felszinén, ezért kirántja a zsirt belőled, igy jobban fogysz
3/10 anonim válasza:
Ugye ez csak poén volt, arra megfelelt. :)
Zsírleadáshoz kalória mínusz kell, tehát qrvára mindegy hogy izzadsz vagy nem, nem ezen múlik.
4/10 anonim válasza:
sőtt melegben kissebb a szervezetünk energiafelhasználása, lassabb az emésztés, és nehezebben fogysz még brutál jó étrenddel is... nekem pl elképesztően lassú az emésztésem... ha ma ennék kukoricát pl, akkor az olyan 3-4 nap múlva köszönne vissza:) már szinte 0 szénhidráton, 100-110gramm fehérjén, 20-30gramm zsíron vagyok, és egyszerűen a súlyom meg sem moccan 93-ról már hetek óta, a röhej, hogy közben éhes sem vagyok, sőt ezt is alig tudom leerőltetni...
5/10 anonim válasza:
Neked pedig leírtam Sperseus, hogy így nagyon belassítod az anyagcseréd, pár naponta vissza kell tölteni a ch-t és újból megindulna a fogyás. Csak nem írtál vissza rá semmit.:)
6/10 anonim válasza:
próbálkozok azóta:)
köszönöm amúgy, hogy vâlaszoltál akkor.
7/10 A kérdező kommentje:
De akkor miért futnak annyian pulóverbe nyáron?
2013. júl. 31. 18:42
10/10 anonim válasza:
Apukam olimpiai-vilag-europabajnok birkozo es a mai napig nagykabatban fut a nyari melegben, es en nem mondanam, hogy "nem ert hozza". Aki puloverben fut lehet nem fogyni akar, hanem allokepesseget novelni. Nagy melegben sokkal jobban megterhel a futas, ha nem is fogyaszt jobban az allokepesseged radikalisan noveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!