Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan haladok?

Szerintetek hogyan haladok?

Figyelt kérdés

Nyár elején elhatároztam, hogy kicsit összekapom magam, mert most megyek másik suliba. Mondhatni teljesen a nulláról kezdtem, egy normális(!) fekvőtámaszt is nagy nehezen tudtam megcsinálni. (15 éves lettem nem rég) Most annak örülök, hogy egyhuzamban sikerül megcsinálnom akár tízet is, ha utána pihenek egy kicsit, akkor mehet a következő ilyen adag.

Szerintetek hogy haladok?

2013. júl. 31. 23:41
1 2
 11/15 anonim válasza:
Paul Wade - Fegyencedzés
2013. aug. 1. 06:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Jól haladsz, és igen, olvasd el a fegyencedzés című könyvet, de a testépítők fikázását nem kell komolyan venni, az csak marketingfogás.
2013. aug. 1. 07:07
 13/15 micsinai válasza:
fegyenc edzés a könyv címe :) és ez a legjobb, nem csak hatalmas erőre tehetsz szert, hanem némi izom tömegre is de ha kevered 1-2 súlyzós gyakorlattal 100% elégedettség lesz :)
2013. aug. 1. 18:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez a könyv nagyon bejön. Már elolvastam több mint a felét. :D
2013. aug. 1. 22:49
 15/15 anonim ***** válasza:

ez jó, ugye bótba vetted? :D

amúgy a gyakorlatokon kívül ne higgy el belőle semmit...

2013. aug. 1. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!