Eddig azt hittem, jó úton haladok, de mégsem. Alakformálást/fogyást hogyan?
Először is tudom, hogy nincs helyi zsírégetés.
Lassan 3 hónapja diétázom, és 175/77-ről 69re fogytam. Ésszerű kcaldeficittel, sok fehérjével, heti 2 futással és 2 súlyzós edzéssel. Elég látványos, mivel a derekam körmérete 10 cm-t, a hasamé 13 cm-t, a fenekemé pedig 10 cm-t csökkent.
Egyetlen bökkenő van: az arányok. Egyrészt a combom egyszerűen nem akar vékonyodni, pedig nagyon szeretnék nőies combokat. 58 cm, és csak 2 cm-t csökkent ez idő alatt.
A probléma az, hogy nem sok zsír van rajta, régebben versenyszerűen röplabdáztam, és elég vaskos, izmos lett. Ahogy a vádlim is, ami 43 cm :(
A másik probléma pedig, hogy az arányaim 86/64/98 és továbbra is csak a mellemből és a derekamból fogyok, lentről pedig nem!! a felsőtestem, mint egy anorexiásé... :( alul pedig hájas disznó.
arra gondoltam, hogy a felsőtesre nagy súlyokkal végeznék edzést, lábra pedig kis súly-nagy ismétlés és hosszútáv futások. az étrend maradna ugyanaz, 500 kcal deficit, 100g fehérje min.
A célom, hogy vékonyabb, nőiesebb combom legyen (akár izomvesztés árán is), és hogy normalizálódjanak az arányok.
Láttok benne értelmet, vagy másképp csináljam?
körte típus vagy, akkor. nem kell itt kétségbeesni, 3 hónap alatt fogytál 8 kilót, az jó. Ha fogysz még 8at, akkor alulról is eltűnik a massza.
de van egy rossz hírem, a röplabda pont nem vastagítja meg a combodat. Szal nem amiatt vastag, hanem azért, mert alapból ilyen a testalkatod. nem izom az, hanem háj. alapigazság, hogy oda hízol a legkönnyebben, ahonnan a legnehezebben fogysz.
tudom, hogy zsír is van rajta, de nem ez a lényeg, hanem, hogy izom is. mivel nem lehet csak úgy lötyögtetni az egészet, mint pl a fenekemet, ami tiszta zsír (volt) és fogyott is rendesen :)
remélem igazatok lesz, akkor csinálom tovább a diétát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!