Hogyan fogyhatnék?
Nagyon normális testalkat lehet utolsó 170cm-hez 60 kg-_- úgy bírom az ilyeneket ....
szóval amit mondani akartam , hogy igen az este 6 után nem evés hatalmas ökörség. min változtass? ne egyél chipset, csokit, cukrot, fehér kenyeret, péksüteményeket. egyél sok zöldséget, mértékkel gyümölcsöt mindennap, emelett fehérjedús kajákat készíts magadnak. egyél kis adagot napi 5ször minimum. járj futni reggelente, aztán ha napközben van időd van sok baromi jó videó pl rubint réka amiben nagyon jó erősítő tud lenni , főleg kezdőknek ! ott választhatsz hogy has, kar, láb, popsi, kardio amit csak akarsz. a lényeg, hogy mindennapos legyen. ha már úgy érzed elég jó vagyok ,vehetsz kondi bérletet.aztán ne lazsálj! :D egyszer élünk, úgyhogy nézzünk is úgy i ahogy szeretnénk :)
Az van, hogy lefekvés előtt kb 2 órával nem érdemes már enni. A hat után nem evést akkor találták ki, amikor az emberek már 8kor elmentek aludni. Ebből az idők során elfelejtődött a nyolc óra, és maradt a bűvös 6 óra, amit csak szajkóznak, de egyik se gondol bele, hogy ennek mégis mi értelme van, miért pont hat óra. Szemellenző rulez.
58%: elmondanád, hogy egy centiből meg egy kilóból hogy látsz testalkatot? Ez a szuperképesség nekem is jól jönne, hátha meg lehet tanulni.
Kérdező: még mindig az van, hogy tökmindegy, hány kiló vagy, ha jól nézel ki. Senki se járkál mérleggel a szemében, így ne tömeg legyen a cél, hanem a vizualitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!