Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék?

Hogyan fogyhatnék?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, a 170 centimhez évekig 52 kiló voltam, de ezt az elmúlt pár hónapban sikerült 60-61 kilóra feltornázni. A környezetem szerint kellett nekem a hízás, de nagyon zavar és rosszul érzem magam a bőrömben. Amíg vékonyabb voltam, akkor is és azóta is bármit és bármilyen napszakban megettem/megeszek. Nem annyira izmosodni, inkább fogyni szeretnék, lapos hasra vágyom meg vékony karra (az hatalmasra nőtt...). Milyen mozgást kellene végeznem? Nem nagyon csinálok semmi intenzívet, inkább csak random tornázgatok otthon, vagy néha futok, de semmi rendszeresség nincs benne. Mit kellene ennem? Mit iktassak ki az étrendemből, és miből kéne többet? olyan jó lenne megint 52 kilósnak lenni:) köszi előre is a segítséget :))

2013. júl. 31. 23:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Miért akarsz fogyni? Most van normális, egészséges testalkatod!!!
2013. aug. 1. 07:55
 12/16 anonim ***** válasza:
az elmúlt 8 hónapban 30 kgot adtam le 23:00 ás vacsiidövel, amúgy 20:00 kor is eszem... kb ennyit a 6 után nem evésrõl...
2013. aug. 1. 08:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Nagyon normális testalkat lehet utolsó 170cm-hez 60 kg-_- úgy bírom az ilyeneket ....

szóval amit mondani akartam , hogy igen az este 6 után nem evés hatalmas ökörség. min változtass? ne egyél chipset, csokit, cukrot, fehér kenyeret, péksüteményeket. egyél sok zöldséget, mértékkel gyümölcsöt mindennap, emelett fehérjedús kajákat készíts magadnak. egyél kis adagot napi 5ször minimum. járj futni reggelente, aztán ha napközben van időd van sok baromi jó videó pl rubint réka amiben nagyon jó erősítő tud lenni , főleg kezdőknek ! ott választhatsz hogy has, kar, láb, popsi, kardio amit csak akarsz. a lényeg, hogy mindennapos legyen. ha már úgy érzed elég jó vagyok ,vehetsz kondi bérletet.aztán ne lazsálj! :D egyszer élünk, úgyhogy nézzünk is úgy i ahogy szeretnénk :)

2013. aug. 1. 08:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az van, hogy lefekvés előtt kb 2 órával nem érdemes már enni. A hat után nem evést akkor találták ki, amikor az emberek már 8kor elmentek aludni. Ebből az idők során elfelejtődött a nyolc óra, és maradt a bűvös 6 óra, amit csak szajkóznak, de egyik se gondol bele, hogy ennek mégis mi értelme van, miért pont hat óra. Szemellenző rulez.

58%: elmondanád, hogy egy centiből meg egy kilóból hogy látsz testalkatot? Ez a szuperképesség nekem is jól jönne, hátha meg lehet tanulni.

Kérdező: még mindig az van, hogy tökmindegy, hány kiló vagy, ha jól nézel ki. Senki se járkál mérleggel a szemében, így ne tömeg legyen a cél, hanem a vizualitás.

2013. aug. 1. 10:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Így van, senki nem állít mérlegre, a tükör jobban megmondja, hogy mi a helyzet.
2013. aug. 1. 10:22
 16/16 Wágner Bence Aladin válasza:
Kevesebb cukor fogyasztás, több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, 1 nap 50 felülés, 50 fekvőtámasz, fuss minden nap 30 kört.
2013. szept. 1. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!