Hogyan fogyhatnék?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, a 170 centimhez évekig 52 kiló voltam, de ezt az elmúlt pár hónapban sikerült 60-61 kilóra feltornázni. A környezetem szerint kellett nekem a hízás, de nagyon zavar és rosszul érzem magam a bőrömben. Amíg vékonyabb voltam, akkor is és azóta is bármit és bármilyen napszakban megettem/megeszek. Nem annyira izmosodni, inkább fogyni szeretnék, lapos hasra vágyom meg vékony karra (az hatalmasra nőtt...). Milyen mozgást kellene végeznem? Nem nagyon csinálok semmi intenzívet, inkább csak random tornázgatok otthon, vagy néha futok, de semmi rendszeresség nincs benne. Mit kellene ennem? Mit iktassak ki az étrendemből, és miből kéne többet? olyan jó lenne megint 52 kilósnak lenni:) köszi előre is a segítséget :))2013. júl. 31. 23:37
1/16 anonim válasza:
A szénhidrátokat, a cukrokat kerülni kellene, illetve az este 5-6 utáni étkezést. A banán se tanácsos ilyenkor, de nézz utána mik a tiltólistás kaják fogyókúránál, mert én sem tudom teljesen (bár inkább életmódot kellene váltani, akárcsak nekem :D )
Szerintem kezd el ugrálókötelezni, mellette pedig tornázz.
2/16 Osynho válasza:
"illetve az este 5-6 utáni étkezést."
Juujj :/
4/16 Osynho válasza:
Ezen az 5-6 utáni nem evésen. Mert értelmetlen dolog. :)
7/16 anonim válasza:
De miért? Csak azért mert te azt gondolod, vagy van valami tudományos alapja is? Mert nem mindegy.
8/16 anonim válasza:
ha megvan a tisztességes étrend akkor nincs semmi gond a 17.00-18.00 utáni étkezésekkel sem...
9/16 Osynho válasza:
Miért kellene éhezni, inkább ez a kérdés. :) 6kor eszel utoljára, mondjuk lefekszel éjfélkor, alszol 8ig. Az 14 óra kaja nélkül. Miért jó ez?
10/16 anonim válasza:
Na figyu: baromság az esti nem evés, ezt nem tudom ki a rák találta ki, de pont azt éred el vele, hogy belassul az anyagcseréd és így akadályozod a zsírleadást.
Hogy lehet fogyni: szálkásító diétával és minimum heti 3-4, 40-50 perces aerob edzésekkel, pl kocogás, bicaj, ellipszis tréner, lépcsőzés, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!