Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik sport...

Szerintetek melyik sport lenne hatásosabb önvédelemre?

Figyelt kérdés
Kettő között kéne választanom, és az egyik a Krav Maga, a másik meg valamilyen küzdősport (thaibox, kickbox stb.)Szerintetek melyikkel tudnám jobban megvédeni magamat és szeretteimet?

2013. júl. 31. 17:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Tegnap én írtam a minimális időről.(11)Hát egy nőnek sem tudok mást mondani,mint hogy érdemes belefogni.Mindenkinek mások a céljai.Egy csaj már akkor is nyer,ha kitudja szabadítani magát,és időt nyer.Nem a verekedés a lényeg,illetve a győzelem,hanem,hogy lesz módod elfutni.Sosem lehet tudni,hogy meddig fajul egy támadás.Megerőszakolhatnak,kirabolhatnak,...hagy ne folytassam.És ha csak ezeket brilliánsul megtanulja egy nő már az siker.Sok fiatal lány is jár hozzánk,és szeretik nagyon.És hogy mennyire nem való nőnek az önvédelem?Hát én specc wing tsunra járok,és ezt egy nő fejlesztette ki.Mondhatom brutális.Az egy két hónapos tanfolyamokról semmit nem tudok,de szkeptikus vagyok.Nem létezik,hogy beivódik bármi is.
2013. aug. 1. 15:58
 22/22 anonim válasza:

Egyértelműen a box a legjobb.

Mostanában sokat foglalkoztam a témával, néztem aikido, thaibox, box, wingcsun kungfu videókat.

Kész paródia ahogy bemarketingelik ezeket a keleti harcművészeteket.

Az egyik előttem hozzászóló videó linkjére vonatkozóan annyit írnék, hogy nézd meg a támadot. Nem tud ütni, nem támadott rendesen és a saját két ballábája megbicsaklott.

Komolyan ez mióta állja meg az életben a helyét ?

Egyértelműen box vagy thaibox.

Nem könnyű de masszívá tesz, olyan gyors leszel hogy nem fogják tudni megfogni a kezed és olyan erős, hogy 2 ütéssel álljulásra vered az ellenfelet.

A krav maga sem rossz meg a kempo sem csak érted... mindent nem lehet megtanulni magasszinten.

Inkább csak öklöz esetleg thaiboxolj vagy a kettőt együtt.

Tanulj meg nagyon nagyon jól ütni tudjál térdelni, fejbe rúgni, körívest rúgni és kész.

Erősítsd a combod a sípcsontod ha esetleg ütés éri roppanjon össze.

2013. aug. 4. 04:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!