Szerintetek melyik sport lenne hatásosabb önvédelemre?
Kitől akarod megvédeni őket?
Amúgy a kempot javaslom, vannak benn thai box elemek föld harc elemek plusz önvédelem(késes,pusztakezes).
Hát nem tudom, szerintem nem a legjobb megoldás letámadni őket :D ha csak kötözködnek akkor jó dumálóka kell. Én is "lespannoltam" az itteniekkel... inkább mint harcba keveredni aztán jönnek vagy 60an, oda meg mit sem ér a harc tudás, max ha fegyvertartásid van...
Amúgy Thai boxot ajánlom én is azt űztem. Egyébként meg minden küzdősport jó. Összes önbizalmat ad és nem engedi az agyadat sokkba kerülni, ha valami veszélyhelyzet történik.
Lespannoláson annyit értettem, hogy beszélgettem velük 5 percet azóta semmit, de néha ha észrevesznek bólintanak és nem meg akaratoskodnak.
Önbizalom szerzésre egyértelműen jó! Mindegy, hogy mit csak kezdj el valamit. :D Illetve a magammal viszek egyet politikán jót nevettem :D
Ha öngyilkos akarnék lenni, akkor is simán kivonnék egyet forgalomból előtte :D Akkor már nekem úgyis mindegy, az emberiségnek meg csak jót tennék :D
Persze, itt is van olyan, akivel köszönőviszonyban vagyok, de mivel vannak közel 5ezren... így nehéz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!