Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a hatásosabb alakformáló:...

Mi a hatásosabb alakformáló: mindennap fél óra, vagy heti 3-szor 1-1,5 óra sport?

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

attol fugg...cardiobol szerintem a napi fel ora jobb. es kocogasbol is. de ez az egesz inkabb attol fugg h mennyit birsz meg. a lenyeg h akkorj allj le amikor tenyleg faradt vagy, sot,meg akkor sem. maskepp nem hasznal.

szerintem inkabb az a fontos h pl ne egybol csinalj 70 felulest, hanem 3szor 30at.

2009. márc. 25. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy normál edzésen, ami nem cardio, mégis folyamatos terhelés alatt vagy, pl táncóra, a zsírégetés a 40. perc körül kezd beindulni... kocogásnál ez 20 perc... kalkulálj :)
2009. márc. 25. 23:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sima, normál mozgást végzek (kocogás, úszás, callanetics) már jó ideje heti 3-szor. Úgy érzem, annyira megszokottá vált, hogy már nem ad semmi pluszt, javítani meg egyáltalán nem javít rajtam. 45/N
2009. márc. 26. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!