Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan erositsem meg a sipcson...

Hogyan erositsem meg a sipcsontom?

Figyelt kérdés

Hallotam azt a modszert ,h uveg gorgetest... Az menyire karos es mennyi ideig kell csinalni ,h.vegleg.kiidegelodon??mert alitolag.gyorsan regeneralodik.

(Bocsi, de mobilrol vagyol, es koszi a valaszolat.!

2013. júl. 28. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Rugdoss fát, vagy a másik lábát. A harcművészek hasonlóan csinálják, azt hiszem.
2013. júl. 29. 13:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Rugdosni kell valami keményet, persze nem full erőből, de ha hónapokig csinálod akkor akár acél kemény csontokra is szert tehetsz.

Kérdés, hogy az izületeknek mennyire tesz jót, ha állandóan a falat boxolod, stb.

A legnagyobb (nevére már nem emlékszek) Koreai harcművész is izületi kopásban, vagy ilyesmiben halt meg, persze előtte fél japánt végigverte, mert lenézték amiatt, hogy koreai és nem japán, ez meg 2 évig a hegyekben rugdosta a fatörzseket meg edzett.

Nem tudom mennyire igaz a story, de a kemény dolgok rugdosása meg ütése erősíti a csontokat :-)

2013. júl. 30. 16:41
 3/3 anonim válasza:
szerintem a csontot nem erősíti annyira, bár nyilván tömörödik a csontszerkezet, a sok kis ütődés hatására, de inkább az idegeket öli meg végleg, így nem fáj
2013. júl. 30. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!