Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van olyan szteroid amit én is...

Van olyan szteroid amit én is (17/L) szedhetek hasizom erősítésére, és edzésére?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 15:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Hát nem éppen bas***ák szét a májad ha elegendő vizet folyadékot iszol rá nem tudom minek kell itt mindenkinek ugatni lehet van aki nem is ért hozzá de azért beugat erről ennyit én tudom jó az alakom mit szedtem nem károsítottam az egészségem én csak segíteni akartam na de mind1 ennyit erről xd
2009. okt. 23. 09:06
 12/17 anonim ***** válasza:

szteroid?Nem ! szteroid semmiképp...ahhoz h jobb hasad legyen a felülés és diéta(ez nem azt jelenti h NEM eszel!:)segít.

a szteroidok azoknak való akik már régóta edzenek és már a tápkiegekkel nem fejlődnek...gondolom te még nem itt tartasz:)de jópár tápkieg van amit használhatsz:)

2009. okt. 24. 00:30
 13/17 anonim válasza:

szerintem ne szteroidot szedj,ne akarj meghalni!

Kemény kitartással is elérheted ugyan azt!!!!!!!!!Fehérjepor és egészséges életmód mellé.Az öcsém is így csinálja már évek óta, most 22 éves és nagyon szép kigyúrt teste van.De minden nap ott van ezért a testért az edzőterembe, neki ez a mindene!Ne gondolj nagy edzőteremre, csak faluszinten.Ha városban laksz, akkor nagyobbak az előnyeid.Van mikor fut, biciklizik.

sok sikert!!!!!

2009. okt. 28. 10:48
 14/17 anonim válasza:

Előbb olvasgass a szteroidokról, utána meg nézd meg újra a születési anyakönyvedben az évszámot, mert ha szteroidozol, ahhoz adhatsz még úgy kb 25 évet, és irány a hullaház. Vagyis van még hátra legjobb esetben úgy 7-8 éved.

17 évesen még a saját hormonháztartásod sem alakult ki végelegesen, az pedig ha begorombol, kő kövön nem marad!

2009. okt. 28. 19:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Mivel lány vagy nem igazán tudom ajánlani, hogy szteroidokat szedjél. Meghalni ugyan nem fogsz, nem megy tönkre a májad, semmi olyan baromság nem fog veled történni, amit itt hozzá nem értő emberek magyaráznak.

Ami miatt nem viszont ajánlott, az a elférfiasodási tényező:

- izmos leszel (akár egy férfi)

- szőrösödni fogsz a melleden, hasadon, arcodon

- mély hangod lesz

- férfiasan fogsz viselkedni

Ha nem hiszed nézd csak meg a Caster Semenya nevű sportoló"nőt", ha eleget szedsz kb. úgy fogsz te is kinézni!

Ahhoz, hogy a hasizmod jól látszódjon nem szteroid kérdése, hanem elsősorban le kell fogyni, hogy a már ott lévő izmokat ne takarja el a zsír.

2009. dec. 15. 19:04
 16/17 anonim ***** válasza:

a válasz az EPHEDRIN!

itt meg nagyon sok hülyeséget összehordtak... fordulj olyanhoz aki ezzel foglalkozik az edzőtermekben.mert itt csak butulsz.és majd a saját károdon megtanulod, hogy inkább mást kéne választani

2010. jan. 17. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:

az én értelmes válaszomat ugyan miért pontozzák le?? a sok sületlenséget pedig miért fogadják el??

látom a közönség is amatőr...

2010. jan. 20. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!