Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van olyan szteroid amit én is...

Van olyan szteroid amit én is (17/L) szedhetek hasizom erősítésére, és edzésére?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 15:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%
:D
2009. okt. 22. 17:10
 2/17 anonim válasza:
38%
igen lődd be magad és király leszel!
2009. okt. 22. 17:40
 3/17 anonim ***** válasza:
38%
lol :D
2009. okt. 22. 17:44
 4/17 anonim ***** válasza:
26%
Neeeeee XDD LOL LOL háháhááhá
2009. okt. 22. 18:40
 5/17 anonim ***** válasza:
23%
jó vicc :DDDDDD
2009. okt. 22. 18:50
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
nincs, edzened kell heti 3-4-szer és lesz eredménye, nyugi.
2009. okt. 22. 19:34
 7/17 anonim ***** válasza:
49%
Persze hogy van amit a férfiak szednek csak te kisebb menyiségben adagban szedd... és kemény edzés kell hozzá.És úgy ajánlom a szedést hogy megméred magad hány kg vagy és azt elosztod 4-el (férfiaknál 3-al kell osztani) és annyi port keversz el.Én a port jobb ajánlom mint a tablettát mert hamarabb felszívódik beépül a keringésbe remélem segítettem 17/F Mellesleg súlyfelesleg van a pocakodon?
2009. okt. 22. 19:56
 8/17 anonim ***** válasza:
73%

Á, kizárt, olyan szteroid, amit te is szedhetsz nincs!

Amúgy nem tudom, hogy ezt komolyan gondoltad, vagy nem vagy tisztában a fogalmakkal, vagy esetleg kib*szott lusta vagy.

Gondolom lóf*szt nem sportolsz, láttad most Pesten a testépítő világbajnokot, megtetszett, hogy ilyen izmos, megkérdezted valamelyik fogyatékos barátodat, és mondta, hogy szteroid.

Namármost.. a szteroidok szétk*rják a májad, nem picit, nagyon!

Szedj fehérjét, és minden nap hasizmozz( ha csak hasizmozol, nem kell pihenő napokat tartani, mert a hasizom az egy olyan izom, amire minden nap lehet adni a terhelés)

Még annyit hogy a fehérje NEM szteroid, de az "izmaidnak" szüksége van rájuk a fejlődéshez, és ha edzel minden nap, és iszod edzés után a turmixot, vagy ha nincs rá pénz akkor hús rizzsel, és tojás tojással, akkor egy hónap után már látni fogod a hasizmod, feltéve ha nem vagy 200 kiló.

2009. okt. 22. 20:11
 9/17 anonim ***** válasza:
89%

Szteroidokat messze kerüld el!

Formás hasizomért először az étrendeden változtass. A hasadról le kell pucolni a zsírt.. ezzel foglalkozz, ne a szteroidokkal!

Csinálj hasprést, lábemelgetést, felüléseket, megfelelő étrend mellett meglátszik majd az eredmény, amit EGÉSZSÉGESEN, kemény munkával értél el.

A szépségnek ára van!

2009. okt. 22. 20:41
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
Lehetséges hogy összekeverted a szteroidokkal a táplálékiegészitőkkel? Bár egyiknél sincs olyan ami direkt csak a hasadat venné célban! Kivéve azokat amelyeket pont oda szúrod!
2009. okt. 23. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!