Szükséges fehérje turmixot fogyasztanom? Ha igen, miért?
Param:
- 25 éves lány
- 170 cm
- 57-58,5 kg között mozog (nem tudom mennyire számít a részletesség)
A terv:
- hetente 2x futni, ha hétvégén belefér, akkor 3x.
- edzőterembe lejárni heti max. 2x (bicikli, elliptikus tréner, kondigépek használata, esetleg személyi edző segítsége)
- étrend megvan úgy, ahogy
A cél:
Mivel leszoktam a dohányzásról, a kilók és a zsírpárnák csak úgy terjeszkednek rajtam. Szeretném visszanyerni a régi alakomat, ami kb olyan 54 kg körül volt mindenféle edzés nélkül.
A mérleg nyelve most nem számít, inkább az, hogy a tükör mit mutat. Szeretnék egy picit izmosabb - inkább úgy mondom formásabb, tónusosabb, nőiesebb -, sportosabb lenni.
Ennek a célnak az elérése érdekében:
1. Szükséges-e fehérje turmixot fogyasztanom edzések után (csak este tudok edzeni 8-9 körül)?
2. Ha igen, miért?
3. Ha igen,tudnátok-e nekem ajánlani nem annyira drága fehérjeport, illetve mivel célszerű elkészíteni? (tej, víz)
Az, hogy mennyi idő alatt tudok lefogyni illetve formásodni nem számít, inkább magam miatt csinálnám, hogy ne érezzem magam annyira elteltnek/jóllakottnak a régi ruháimban.
Köszönöm előre is!
Innen puskázok, mindenki ezt ajánlja:
II. Testsúlya csökkentéséhez 0,5 kg hetente
Kalória 1388.61 kcal
Szénhidrátok (55%) 763.74 kcal = 190.93 gramm
Fehérjék (15%) 208.29 kcal = 52.07 gramm
Zsírok (30%) 416.58 kcal = 46.28 gramm
Szóval azt mondod, hogy ezt a fehérjét egészítsem ki 120-ig?
Mindjárt megkeresem az étrendet.
PL egy napi étrend a következő (ebben a fehérje turmix is benne van):
1218 kcal;
123g CH;
120g fehérje;
24g zsír
Ettől a fehérje mennyiségtől ugye nem leszek donna brutália? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!