163cm,60kg lány vagyok.65 kg voltam, egy hónap alatt leadtam 5 kilót. Még vagy 3 kilót le szeretnék adni. Milyen sport/torna lenne még jó a biztos fogyásra?
Csak a sportra kérdeztél rá, vagyis gondolom az alap, hogy diétázol. Anélkül a sport semmit se ér.
Legjobb lenne beiratkoznod egy konditerembe és heti háromszor aerob-tartományban (a pulzusod valamivel 130 alatt tartva) bicikliznél vagy elpisziseznél azonos tempóban hatvan percen keresztül. Plusz heti három alkalommal egész testes súlyzós edzés kéne; például:
3X10 Guggolás
3X10 Felhúzás
3X10 Fekvenyomás
3X10 Lehúzás mellhez széles fogással
3X10 Oldalemelés
3X10 Állva bicepszezés egynes vagy francia rúddal
3X10 Lórúgás
3Xamennyi megy: hasprés
3Xamennyi megy: vádlizás
Ez heti hat edzés, amivel biztos fogyni fogsz!
Ha még több időd van, mehet minden reggel egy óra tempsó gyaloglás (aerob tartományban)
Ennyi!
Nagyon szívesen!
Azt azért hozzátenném, hogy ne a mérleggel foglalkozz, hanem a tükörrel. Nagy valószínűséggel ugyanis nem fogsz ettől az edzéstervtől effektíve fogyni, csak a zsír-izom arány fog változni az utóbbi javára. Lehet megmaradsz hatvan kilósnak csak nem lesz rajtad annyi zsír és az izmok, (amelyektől nem kell félni) szép formát adnak a testednek.
Ne az legyen a célod, hogy 57 kilós legyél, hanem az, hogy jól néz ki!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!