Ki szeretném próbálni a bokszot, ilyen fejsérülések után kilehet?
ki szeretném magam próbálnia bokszba most 22 éves vagyok ,
volt már hogy a fejem nagy ütéseket kapott ,egyszer egy gyerek eltörte az orrom ,egyszer meg balesetem volt ,akkor szétszakadt az orrom két helyen úgy varrták össze el is tört ,szét szakadt a szám és kitört a fogam ,agyrázkódásom nem volt tudtommal,legalább is jól voltam utána semmi hányinger meg ilyesmi,.most itthon rápörögtem erre hogy megyek bokszolni ,és állba vágtam magam így gyengéden és már attól megszédültem ,pedig mikor a balesetek voltak sokkal keményebb ütéseket kaptam és mégse szédültem soha egy pillanatra se ,
kérdésem az lenne hogy ezek a nagy ütések elveheték azt a képességem hogy bírjam az ütést?
a másik kérdésem meg az hogy ekkora ütést amit a beton add hogy eltörik az orrom és szét szakad kitörik a fogam
és a szám is szétszakad és egy pillanatra se szédülök meg ebből lehet e következtetni arra hogy bírni fogom az ütést?
Igen, kipróbálhatod. Ha nem fogod bírni, hát abbahagyod és többet nem mész, de megpróbálni nyugodtan, pár plüss kesztyűs ütéstől nem lesz semmi bajod.
Nem, nem lehet következtetni semmire a balesetedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!