Ki akarom próbálni ezt az előfárasztásos dolgot mellezésnél ötlet?
Figyelt kérdés
fekvenyomásnál érzem a vállam is tricepszem is nem tudom hogy mennyit fárasszak hogy azért fekvenyomáshoz is legyen erőm2012. febr. 11. 20:42
1/3 dirtboy válasza:
nem szeretem az ilyen előfárasztásos edzéseket,meg kell tanulni rendesen koncentráltan fekvenyomni és kész,ha túlzásba viszed a súlyhasználatot akkor minden képen érzed majd a vállad meg a tricepszed keményen dolgozni.
2/3 A kérdező kommentje:
értem kössz
2012. febr. 11. 20:59
3/3 anonim válasza:
hát a szabályos végrehajtás alap, de szerintem egy tárogatást betehetsz elé, esetleg tolódzkodás, és akkor a tárogatás a végére, ott a negatív szakaszban nyújtod is a melled. én amúgy akárhogy váltogatom a gyakorlatok sorrendjét, soha semminél nem a "fő" gyakorlattal kezdem (lábnál guggolás pl.), és soha nem is az az utolsó, mert kell valami, ami alatt agyban felkészülök, meg valami ami így levezeti, de lehet, hogy ez csak az én hülyeségem, nem előfárasztás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!