Adjatok tanácsot na most aztán végképp nem tudom milessz?
Szóval gyúrtam vagy 3 évig aztán előjött egy olyan dolog a szervezetembe hogy túlzott izzadás,lábszag,pattanások,bőrsebesedés tenyeremen ami állandóan viszket,(nem ekcéma és hasonló),cipőbűzlik és az orvos azt mondta nem bizonyított,hogy amiket szedtem valamelyiket kreatin,tömegnövelő,fehérje, valamire allergiás lehettem és tönkrementem belsőleg elvileg..
ma voltam az orvosnál hasi ultrahangot vesznek tőlem,meg fogamat nézik meg ilyesmi...
szerintetek kaptam valami károsodást? félek abbakell hagynom már nem szedek semmit az izmaim összehernyósodtak szépen lassan levittem a fehérjét és megszüntettem egy darabig és ha eszem is 50 g-tól többet nem!
Mit ettél eddig kiegészítőt? Cuccoltál is?
Elvileg baromságot beszélnek az orvosok, kiegészítőknél ez nem jellemző. Vérkép, nagyrutin pedig kell, csináltassatok! Allergológiai kivizsgálást is. Akkor kiderülhet az ok.
Maga a tejsavófehérje idézett már elő ilyet, de ez nem allergia:
Üdv egy "sport"dietetikus.
Amit leírsz az lehet független is a kiegészítőktől.
Az orvosok szeretnek mindent arra fogni amihez nem értenek és jól hangzik. Összesen pár órát tanulnak az étrendről, fogalmuk sincs a kiegészítőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!