Pogero kérdése:
A kérdésem 60kg vagyok akarom a testemet fejleszteni, építeni. Nem tudok hízni egyáltalán. és izmot fejleszteni. Pedíg étkezem normálisan. Adjatok nekem tanácsot hogyan tudok helyesen testet építeni és hízni a testépítés rögös útján?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 11:57
1/9 anonim válasza:
Mérni kellene a kaját, mert nem biztos, hogy megeszed a napi 2-2,5g*testtömegkg fehérjét és az 5-6g*testtömegkg szénhidrátot. Edzés után pedig mindenképpen menjen egy tejsavó protein+gyors ch (pl. dextróz, vitargo, supercarb fast, stb)turmix. Kellene még multivitamin is, pl. multi pro vagy mega daily one. Itt találsz mintaétrendeket is: [link]
3/9 anonim válasza:
Olyat válassz amiben kb 150g fehérje és 400g ch van. Az lenne jó a súlyodhoz. De amit linkeltél azt is átalakíthatod.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor mindenképpen átalakítom...... tömegnövelőnek jó leszz Volumass 35? Vagy netán Jumbo?
2012. máj. 28. 12:36
5/9 A kérdező kommentje:
Vagy Mass?
2012. máj. 28. 12:40
7/9 A kérdező kommentje:
A cigit meg akkor mindenképp elfelejtem..... már elkezdtem leszokni róla....
2012. máj. 28. 12:47
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsodat!!! :)
2012. máj. 28. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!