Adjatok tanácsot. Jó lesz így?
Egyáltalán nem.
A kereknek nem szabad kotyognia...talán az lehet a baj hogy új csapágyak kellenek bele...vagy esetleg tengely...de semmiféle képpen ne hagy szorulósra. az nem fog neki jót tenni esetleg még idővel a csapágytartó kis valami a kerékbe ki fog törni...és ha vettél bele új csapágyakat meg miegyebet akkor a csavarokat kontrázd egymásra..:) Remélem segitettem!:)
01:57
Igazad van! Ha gyorszár nincs meghúzva könnyen forog a kerék, ha meghúzom már kissé szokúl, visszont nem merem a gyorszárat "csak lazán" húzni mert attol félek nem szorít elégé és a kerék kimozdúlhat. Egyszerűen nem találom a "középútat", ha a gónuszon egy negyed "milliméternyit" sem engedek és már kogyog is! Most kissé szorúl, ha megpőrdgetem 4-5 fordúlat után megáll. Arra gondoltam egy idő után úgyis kopnak a golyók annyit hogy "lazább" legyen és ne szorúljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!