Te mióta és mit sportolsz? És miért?
a., fogyni akarok
b., izmosabb szeretnék lenni
c., kikapcsol, felfrissít
d., "más válasz" :D

kocogok a.c.
országúti bringázom d.

c: óvodás korom óta, atlétika, triatlon, közben persze állandóan foci :D de ezeket abbahagytam, most kűzdősportolok egy ideje
b és c egyszerre: pár éve gyúrtam úgy két évt majd kihagytam, most fegyencedzek és mivel régebben gyúrtam élvezem nagyon:D

Én lassan 1 éve Calisthenics-ezem, a fegyencet és a Street Workout-ot kombinálom.
Miért? Azért mert felfrissít és látványos gyakorlatokat szeretnék végrehajtani mint pl.: a Close To Impossible, az egylábas GHR ,egykezes Front lever és a maltese.
Fiú vagy lány vagy ??
Amugy , bokszoljál, kondizál, karatézál , fussál,
ilyesmi és máris fógysz
Kedves 3-as válaszoló!
Ezért van a D válasz ahol megírhatod, hogy pl. ez a munkádhoz tartozik, vagy bármi más válasz!
7-es!
Nem lány, hanem nő vagyok 39 éves.
És itthon tornázom, A és C miatt. Gondolkozom a kocogáson, de egyszer próbáltam, begyulladt a térdem. De lehet csak jobban be kell melegíteni az ízületeket. :)
De amúgy nem mondanám hogy kövér lennék, de van pár kiló rajtam pluszban, alapban ilyen alkat vagyok, nem érzem rosszul magam tőle, de szép lassan majd lefaragok belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!