Ilyen feneket fogyókúra mellett el lehet érni?
Figyelt kérdés
Fogyókúra mellett lehet egyáltalán formásodni? Persze sporttal kiegészítve.
Már teljesen belezavarodtam, mert ugye fogyókúra mellett nem lehet izmot építeni (elvileg, itt olvastam sok helyen). De akkor a fenék sem fog formásodni! Vagy ez hogy van? Valaki elmagyarázná?
Milyen gyakorlatokat kéne csinálnom hogy elérjem a képen lévő feneket? Mennyi idő lenne kb?
2013. júl. 8. 12:54
1/3 anonim válasza:
Súlyzós edzés kéne neked főleg kitörés és egyébb gyakorlatok melyek a feneket formálják és a combot. Nem az a p tárogató gépekre gondolok.
Az étkezésed nem tudom majd leirják. Melette mehet cardio és aerob is :)
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
El lehet érni,szálkásító diétát kell alkalmazni.Kitörést,guggolást,hátsó lábemelést csinálj.1 hónap alatt már látszódni fog az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!