Miért bírnak elverni még a csajok is bokszon?
22 éves fiú vagyok 83 kiló 170 magas
bokszolok fél éve ,edző szerint sokat fejlődtem jók az ütéseim ezt mondja legalább is ,
kesztyűzni nem szoktam soha ,be se megyek a ringbe ha kesztyűzés van.
páros gyakorlatra is csajokkal tesznek össze és azok is elvernek jó mondjuk nem vagyok valami motivált olyankor hagyom magam,volt hogy versenyzőkkel is össze raktak de általába csajokkal szoktak.
vicc az egészbe hogy fizikailag a gyakorlatokat jobban bírom minta versenyzők,egy két versenyző lehet erősebb nálam.többen mondták hogy ütni azért tudok, meg hogy nagyot ütök csak lassan...
most kezdtem kondizni fél éve 100 kilóba simán megy 12 ismétlés fekvenyomásba ,miért lehet ez hogy csajokkal raknak mindig össze?
és még azok is elvernek?
volt egy boksz társam ő meg oda jött hozzám és kérdezte engem visznek -e most Oroszországba én meg néztem rá miről beszél ,én meg mondtam ember én nem versenyzek,ő meg mondta ha beleadnék mindent lehetnék,
most már nem tudom hova tenni a dolgokat
a 3. mondatod miatt.
nincsen sparring rutinod akkor.
amúgy meg egy nő is simán meg tud tanulni verekedni.
legalábbis még régen 15-16 évesen párban voltam egy elég izmos sok éve sportoló nővel és gond nélkül úgy orrba b@s-zott,hogy ömlött a vér.
és azért raknak téged össze folyamatosan csajokkal,hogy mikor veszed már észre magad.
te válassz párt és ha sparring van te legyél az első,aki bemegy a ringbe.
de mikor zsákolok edző mondja hogy gyönyörű ,erőbe meg versenyzők felet vagyok ,vagy velük egy szinten ,kondiba is meg egyezek velük,
csak ,rutintalanságom és azért mert hagyom magam az leheta baj , egy haveromat megütöttem egyszer kiment a ringből .
egy másik haverommal meg megkellet szakítania küzdelmet mert kért fél perc pihenőt bal egyenessel úgy eltaláltam,
egyszer meg egy versenyzőt aki kevesebb súlyú volt bal egyenessel majdnem levertem ,ő mondta nagyot ütök csak lassan
köszi hogy válaszoltatok,
korbács hogy érted azt hogy mikor veszem már magam észre
ezeket mindig csináltam amiket leírtál , fogom s csinálni még.
csak az az érdekes hogy mért mindig csajokkal raknak össze ennyit néznek ki belőlem vagy látják hogy nincs kedvem kesztyűzni lehet azért,
volt hogy kisebb súlyú versenyzőkel raktak össze akik fiúk voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!