Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért bírnak elverni még a...

Miért bírnak elverni még a csajok is bokszon?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok 83 kiló 170 magas

bokszolok fél éve ,edző szerint sokat fejlődtem jók az ütéseim ezt mondja legalább is ,

kesztyűzni nem szoktam soha ,be se megyek a ringbe ha kesztyűzés van.

páros gyakorlatra is csajokkal tesznek össze és azok is elvernek jó mondjuk nem vagyok valami motivált olyankor hagyom magam,volt hogy versenyzőkkel is össze raktak de általába csajokkal szoktak.

vicc az egészbe hogy fizikailag a gyakorlatokat jobban bírom minta versenyzők,egy két versenyző lehet erősebb nálam.többen mondták hogy ütni azért tudok, meg hogy nagyot ütök csak lassan...

most kezdtem kondizni fél éve 100 kilóba simán megy 12 ismétlés fekvenyomásba ,miért lehet ez hogy csajokkal raknak mindig össze?

és még azok is elvernek?

2013. júl. 7. 17:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

volt egy boksz társam ő meg oda jött hozzám és kérdezte engem visznek -e most Oroszországba én meg néztem rá miről beszél ,én meg mondtam ember én nem versenyzek,ő meg mondta ha beleadnék mindent lehetnék,

most már nem tudom hova tenni a dolgokat

2013. júl. 7. 17:32
 2/11 A kérdező kommentje:
a csajoknak nem ütök vissza csak nyújtogatom kia kezemet erőt nem adok bele semmenyit
2013. júl. 7. 17:35
 3/11 anonim ***** válasza:

a 3. mondatod miatt.

nincsen sparring rutinod akkor.

amúgy meg egy nő is simán meg tud tanulni verekedni.

legalábbis még régen 15-16 évesen párban voltam egy elég izmos sok éve sportoló nővel és gond nélkül úgy orrba b@s-zott,hogy ömlött a vér.

és azért raknak téged össze folyamatosan csajokkal,hogy mikor veszed már észre magad.

te válassz párt és ha sparring van te legyél az első,aki bemegy a ringbe.

2013. júl. 7. 20:46
 4/11 anonim válasza:
Ha nem szoktál kesztyűzni, és még vissza se ütsz a lányoknak, nem csodálom, hogy megvernek.
2013. júl. 7. 20:47
 5/11 A kérdező kommentje:

de mikor zsákolok edző mondja hogy gyönyörű ,erőbe meg versenyzők felet vagyok ,vagy velük egy szinten ,kondiba is meg egyezek velük,

csak ,rutintalanságom és azért mert hagyom magam az leheta baj , egy haveromat megütöttem egyszer kiment a ringből .

egy másik haverommal meg megkellet szakítania küzdelmet mert kért fél perc pihenőt bal egyenessel úgy eltaláltam,

egyszer meg egy versenyzőt aki kevesebb súlyú volt bal egyenessel majdnem levertem ,ő mondta nagyot ütök csak lassan

2013. júl. 7. 20:52
 6/11 A kérdező kommentje:

köszi hogy válaszoltatok,

korbács hogy érted azt hogy mikor veszem már magam észre

2013. júl. 7. 21:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Üdv! Elmesélek neked valamit! Annak idején mikor én kezdtem a kickbox-ot, egy másik sráccal együtt kezdtem! Mindig ő volt ugye a párom erősítésnél stb... De ő sosem akart kesztyűzni, olyankor mindig tapasztalt bunyósokkal edzettem! Volt hogy vérzett az orrom, szám de mindig mondták, hogy így vagy úgy csináljam. Mindig segítettek és így tudtam tőlük tanulni! Ez ment kb fél évig, utána kitalálta a srác, hogy ő is akar kesztyűzni. Összerakták velem, hát nem kell mondanom, hogy ha nagyon akartam volna 10 másodperc alatt a padlóra tudtam volna küldeni! Szedd össze magad és szólj az edzőnek, hogy te nem akarsz már lányokkal bunyózni! Biztos lesz egy-két kellemetlen pofonba részed, de csak így fogod megtanulni a dolgokat! Az meg hogy lassú vagy az azért van mert nem csinálsz, vagy nem úgy csinálod a gyakorlatokat ahogy kéne! Minél robbanékonyabban csináld pl: a fekvőt, vagy fogj meg egy 3 kilós súlyzót és lengyelboxolj! Olyan zsákot üss ami könnyű és lehet pattogósan ütni! De a neten találsz sok jó cikket az ütés gyorsaságról. Na remélem tudtam segíteni!
2013. júl. 8. 09:40
 8/11 A kérdező kommentje:

ezeket mindig csináltam amiket leírtál , fogom s csinálni még.

csak az az érdekes hogy mért mindig csajokkal raknak össze ennyit néznek ki belőlem vagy látják hogy nincs kedvem kesztyűzni lehet azért,

volt hogy kisebb súlyú versenyzőkel raktak össze akik fiúk voltak

2013. júl. 8. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez a probléma! Légy kicsit motiváltabb! Állj mindig a sor elejére! Lássák azt hogy akarod csinálni! Annak idején én is utáltam, tudtam hogy kapni fogok, de most már nagyon szeretem csinálni!
2013. júl. 8. 11:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja még annyi, hogy azért vernek el a csajok mert hagyod magad:) Vidd be őket a sarokba azt adj nekik (persze csak ésszel) Lehet hogy utána nem fognak összerakni velük! De lehet az is, hogy az edző úgy van vele, hogy nem akarod csinálni és ezért nem rak össze komolyabb versenyzővel mert ő nem tudna fejlődni azzal ha téged péppé ver!
2013. júl. 8. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!