Lógó mellekkel mit lehet tenni?
17 éves vagyok, elég nagyok a melleim, és lógnak!!!
Lehet ezt még feszesíteni, formásítani, vagy csak az állapot további romlását tudom megelőzni?
Tippeket is adjatok, lécci! :(
tipp én szeretem az olyanokat :D
a tanácsom pedig: melltartó viselése, esetleg mellizom erősítő gyakorlat,de le is fogyhatnál ha nem vagyok olyan vékony mivel a mell is csak zsírszövetből áll,szóval ha fogysz mindenhonnan fogysz mellből is
Hát nem vagyok vékony, 20 kg feleslegem van. Holnap kezdek fogyókúrázni, de nem durván, tartani szeretném a heti 1 kg fogyást, tehát nem egyik pillanatról a másikra. 1,5 év alatt híztam 15 kg-ot, és jócskán jutott a melleimre is, remélem lemegy egy kicsi, mert ez már túl nagy is nekem. Igyekszem minden nap csinálni gyakorlatokat, majd rákeresek akkor a neten.
Köszi a válaszokat! :)
valahogy éreztem van kis felesleg mivel elég durván nézne ki egy vékony test olyan nagy méretekkel..na ezt leszámítva
nem kell mindennap 1 héten 3-szor hétfő,szerda,péntek, edz és súlyzóval ha lehet a szálkásító étrend írd be keresőbe és próbáld betartani
dehogynem fog javulni edzéssel, pici anatómia...(annak ellenére hogy zsírszövet...)
no de nem egy műtéttel ér fel. az meg hogy ne viseljen melltartót...ha valakinek nagy mellei vannak előbb utóbb fájni fog a háta, romlik a tartása (mert ugye minden nő minden nap végez tartásjavító és hátizom erősítő gyakorlatokat. plusz láttál már a magyar "hippi" korszakban volt fiatal nőt ma, aki nem preferálta a melltartót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!