Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lógó mellekkel mit lehet tenni?

Lógó mellekkel mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, elég nagyok a melleim, és lógnak!!!

Lehet ezt még feszesíteni, formásítani, vagy csak az állapot további romlását tudom megelőzni?

Tippeket is adjatok, lécci! :(

2013. júl. 2. 16:52
 1/8 anonim válasza:
Mellizom erősítő gyakorlatokkal lehet. De nem 2 perc alatt megy. Plusz a melltartó kötelező.
2013. júl. 2. 17:08
 2/8 anonim válasza:
Szilikon.
2013. júl. 2. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:

tipp én szeretem az olyanokat :D

a tanácsom pedig: melltartó viselése, esetleg mellizom erősítő gyakorlat,de le is fogyhatnál ha nem vagyok olyan vékony mivel a mell is csak zsírszövetből áll,szóval ha fogysz mindenhonnan fogysz mellből is

2013. júl. 2. 17:31
 4/8 DDD97 válasza:
ponthogy nem kötelező a melltartó... ha teheted, otthon vagy, vedd le. Ha melltartó van rajtad a mellizmaid nem működnek, mivel tartva vannak. Viszont ha leveszed, tartania kell magát és ezért nem sorvadnak el az izmok. Fekvőtámasz, karkörzések..
2013. júl. 2. 17:32
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát nem vagyok vékony, 20 kg feleslegem van. Holnap kezdek fogyókúrázni, de nem durván, tartani szeretném a heti 1 kg fogyást, tehát nem egyik pillanatról a másikra. 1,5 év alatt híztam 15 kg-ot, és jócskán jutott a melleimre is, remélem lemegy egy kicsi, mert ez már túl nagy is nekem. Igyekszem minden nap csinálni gyakorlatokat, majd rákeresek akkor a neten.

Köszi a válaszokat! :)

2013. júl. 2. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:

valahogy éreztem van kis felesleg mivel elég durván nézne ki egy vékony test olyan nagy méretekkel..na ezt leszámítva

nem kell mindennap 1 héten 3-szor hétfő,szerda,péntek, edz és súlyzóval ha lehet a szálkásító étrend írd be keresőbe és próbáld betartani

2013. júl. 2. 20:20
 7/8 aikiboxer ***** válasza:
58%
Semmit nem tudsz velük kezdeni, ha nagyon zavar, műtesd meg, de edzéssel ez nem fog javulni.
2013. júl. 2. 20:52
 8/8 anonim válasza:

dehogynem fog javulni edzéssel, pici anatómia...(annak ellenére hogy zsírszövet...)

no de nem egy műtéttel ér fel. az meg hogy ne viseljen melltartót...ha valakinek nagy mellei vannak előbb utóbb fájni fog a háta, romlik a tartása (mert ugye minden nő minden nap végez tartásjavító és hátizom erősítő gyakorlatokat. plusz láttál már a magyar "hippi" korszakban volt fiatal nőt ma, aki nem preferálta a melltartót...

2013. júl. 3. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!