Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tegnap becsípődött ott fenn a...

Tegnap becsípődött ott fenn a hátamnál a két vállam között és a nyakam alatt, mit kell ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Tudok menni meg minden,de,ha a nyakamat előre döntöm,nagyon fáj,görcsöl,kiráz a hideg.Ugyan ez van,ha összekulcsolom a kezem és balra-jobbra fordulok gerincből.Valőszínűleg ideg csípődhetett be.Mit kell tennem ilyenkor,valami gyógymód?Előre köszi a válaszokat!

2013. jún. 19. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
én ilyenkor felkeresem a csontkovácsomat
2013. jún. 19. 10:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Csontkovácsot találok szerinted Mohácson,nem túl kicsi ehhez a város?
2013. jún. 19. 10:52
 3/5 arturrimbaud ***** válasza:

Forró vízzel locsold meg, kend be menta illó olajjal éjszakára a mentás kezed ne dörzsöld a szemedbe és ne lélegezz be belőle nagyot...a kezedről...

aztán ha enged nyuszi ugrás, medve járás pókjárás ezek helyre lökik nekem mindig ki ugrik valami a vállamba így teszem helyre

2013. jún. 21. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
te már napok óta mindenkinek mibden myûgét nyusziugrással orvosolnád...
2013. jún. 21. 11:59
 5/5 arturrimbaud ***** válasza:

Igen és mi ebben a probléma, ha zavar ne olvasd el...te is mindenkinek tanácsokat osztogatsz amivel messze menően nem értek egyet, de jogod van aszerint gondolkodni ahogy látod..

...én is régen úgy gondolkodtam dolgokba mint Te...úgy hozta az élet, hogy ráláttam mi van szinpad mögött...és más utakat járok...miért ne lehetne ilyen is itt...én is képviselek egy létező réteget aki van és igényei vannak, meg tudása mert van...

2013. jún. 23. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!