Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kb 2 hónapja becsípődött a...

Chrisstian_ kérdése:

Kb 2 hónapja becsípődött a vállam és azóta sem akar elmúlni. Hova lehet ezzel fordulni?

Figyelt kérdés
Konditeremben történt, ha jól emlékszem éppen 45 fokos padon melegítettem fekve nyomáshoz, csak rúddal. Nem foglalkoztam vele, leedzettem annak ellenére, h eléggé fájt. A hét előrehaladtával egyre jobban elmúlt, hétvégére már edzéskor sem nagyon éreztem, de mellezésnél mindig kiújul. Próbáltam már flektort, voltarent, masszázst, 1 hónap pihentetést, minden hiába. Nap közben nem fáj, kizárólag terheléskor, ami most már nagyon idegesít. Mi lehet ez?
2011. aug. 3. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ez elég gáz... ízületvédőt szedsz?

És mindenképp hanyagold azokat a gyakorlatok amik fájnak addig amíg rendbe nem jössz.

2011. aug. 3. 18:00
 2/3 csicseriborsó5 válasza:
menj el egy jó csontkovácshoz! csodákat tud tenni. (tapasztalat)
2011. aug. 3. 18:03
 3/3 A kérdező kommentje:
ja igen, glükozamin és kondroitin is szedek bár nem izületinek érzem a fájdalmat, inkább olyan meghúzódás szerű. Ez a csontkovács nem rossz ötlet, talán azt még bepróbálom
2011. aug. 3. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!