Hogy kell korival fordulni?
Úgy értem előrefelé siklok és hirtelen hátrafordulni, de ugyanabba az irányba menni :) Ma próbáltam, de leginkább csak megfordultam és elindultam a másik irányba...
Az egyik ott korizó valami olyat mondott, hogy próbáljak egy picit ugrani közben. Próbáltam, elestem... Valami ötlet, mit csinálok rosszul?
hát leírni elég nehéz. először mindenképpen tanulj meg stabilan hátra fele menni, pl lökd el magad a palánktól és próbálj meg minél beljebb csúszni, természetesen hátra fele. aztán utána jöjjön csak a forgolódás. ott meg a lényeg h h ne fordulj túl a 180 foknál. próbáld meg megfékezni magad és ha a kellő szögben vagy akkor meg csak hajts egyet és máris hátrafele mész.
remélem tudtam vmit segíteni
nehéz leírni,de megpróbálom....mész egyenesen nyújtott lábban és amikor érzed hogy fordulnál elötte hajlítsd be a térded és amikor fordulsz abban a pillanatban nyújtsd ki és közben persze fordítsd a csípődet és a felső testedet
remélem segítettem és siker :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!