Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Hogy lehet a korival farolni?

Hogy lehet a korival farolni?

Figyelt kérdés
nekem egy fekete roces van... nem tudom h milyen élek vannak de eredetileg ennek semmilyen éle nem volt, aztán elvittük a bogisportba, akkor vágtak neki egy U betüt bele, de ha megnézem teljesen lehetetlen az oldalra farolás, mert ez a kori nem csuszik oldalra semennyire sem...
2009. dec. 30. 23:09
 1/3 anonim válasza:
74%
Mész egyenesen és az egyik lábod előre, a másikat a lábad mögé teszed és az oldalra áll.
2010. jan. 1. 01:12
 2/3 anonim válasza:
74%
mindenkorival lehet farolni legalábbis én minden korit amit felhúztam faroltam vele azt úgy kell am hogy először felmész a jégre és az elejével szal az elején legyen a súlyod és ugy a szélénél húzogatod a lábad oldalra és vissza így megszokod és előbb uttobb megtanulsz. Hajrá!
2010. jan. 12. 21:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

lehet már késő de azért leírom.

szóval ha most élezték akkor alapból nehezebb vele farolni főleg ha még nem tudsz.leírni hogy hogy lehet sztem elég nehéz, ki kell tapasztalni.

2010. febr. 11. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!