Fehérjeport edzés előtt vagy után kell?
Figyelt kérdés
Lehet úgy, hogy edzés előtt egy kicsit majd utánna is?
Szálkásítás céljából edzem kardió edzés + egy kis súlyzós is, hogy a kar is formálódjon szépen.
Mellesleg lány vagyok ha ez számít valamit.
2013. jún. 30. 19:24
1/8 anonim válasza:
edzés után és vízzel nem tejjel.
a szálkásítás meg az étrendre vonatkozik igazándiból,nem az edzésre.
2/8 A kérdező kommentje:
Miért nem tejjel?
2013. jún. 30. 19:30
3/8 Szergej55 válasza:
Tejben a zsírtartalom és egyebek miatt nem képes olyan hamar hasznosulni, mint vízben, ami semmi ilyet nem tartalmaz, így vízzel fogyasztva nem veszíti el alapfunkcióját, a GYORS felszívódást.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. :)
2013. jún. 30. 19:38
5/8 dirtboy válasza:
/Szálkásítás céljából edzem kardió edzés + egy kis súlyzós is, hogy a kar is formálódjon szépen. /
nincs helyi zsírégetés,attól hogy súlyzózgatsz kicsit még nem fog a karod jobban szálkásodni.
6/8 A kérdező kommentje:
tudom nem is az a cél, hogy az jobban szálkásodjon hanem, hogy azzal is csináljak valamit
2013. jún. 30. 19:56
7/8 Osynho válasza:
Szálkásításkor nem fog "formálódni" a karod (ami ugye izomnövekedést takar magyarul), mivel nem kap elég tápanyagot.
Edzés után, vízzel idd a fehérjét. Gondolom rendesen belőtt étrended is van mellé.
8/8 tap bela válasza:
Edzés előtt BCAA és/vagy EAA ital.
Edzés után whey prtoein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!