Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fehérjeport edzés előtt vagy...

Fehérjeport edzés előtt vagy után kell?

Figyelt kérdés

Lehet úgy, hogy edzés előtt egy kicsit majd utánna is?

Szálkásítás céljából edzem kardió edzés + egy kis súlyzós is, hogy a kar is formálódjon szépen.

Mellesleg lány vagyok ha ez számít valamit.

2013. jún. 30. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:

edzés után és vízzel nem tejjel.

a szálkásítás meg az étrendre vonatkozik igazándiból,nem az edzésre.

2013. jún. 30. 19:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért nem tejjel?
2013. jún. 30. 19:30
 3/8 Szergej55 ***** válasza:
Tejben a zsírtartalom és egyebek miatt nem képes olyan hamar hasznosulni, mint vízben, ami semmi ilyet nem tartalmaz, így vízzel fogyasztva nem veszíti el alapfunkcióját, a GYORS felszívódást.
2013. jún. 30. 19:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. :)
2013. jún. 30. 19:38
 5/8 dirtboy ***** válasza:

/Szálkásítás céljából edzem kardió edzés + egy kis súlyzós is, hogy a kar is formálódjon szépen. /

nincs helyi zsírégetés,attól hogy súlyzózgatsz kicsit még nem fog a karod jobban szálkásodni.

2013. jún. 30. 19:53
 6/8 A kérdező kommentje:
tudom nem is az a cél, hogy az jobban szálkásodjon hanem, hogy azzal is csináljak valamit
2013. jún. 30. 19:56
 7/8 Osynho ***** válasza:

Szálkásításkor nem fog "formálódni" a karod (ami ugye izomnövekedést takar magyarul), mivel nem kap elég tápanyagot.

Edzés után, vízzel idd a fehérjét. Gondolom rendesen belőtt étrended is van mellé.

2013. jún. 30. 21:57
 8/8 tap bela ***** válasza:

Edzés előtt BCAA és/vagy EAA ital.

Edzés után whey prtoein.

2013. júl. 1. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!