Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha el akarok kezdeni 18...

Ha el akarok kezdeni 18 évesen némi izmot felszedni magamra, mennyi tojást kéne egy nap megennem?

Figyelt kérdés
bodybuilderen olvastam egy pár jókora cikket és az jött le hogy a tojás nagyon fontos ilyenkor a fehérje miatt. szeretnék itthon elvégezhető gyakorlatokat csinálni, és úgy olvastam hogy ezután a legjobb ha tojást eszünk, nem nyers állapotban. na de mégis mennyit?:D napszakokra leosztva esetleg? köszi a válaszokat
2009. okt. 12. 22:47
 1/7 A kérdező kommentje:
jaj bocs, kihagytam: 75 kiló vagyok és olyan 178cm magas és fiú ^^
2009. okt. 12. 23:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el mégegyszer, mert a lényeget nem sikerült felfogni!
2009. okt. 13. 00:11
 3/7 anonim ***** válasza:
egyél amennyit bírsz és kezdj el járni konditerembe. ha már fekve ki tudod nyomni a saját testsúlyodat, akkor már elkezdhetsz táplálékkiegészítőket szedni, fehérjét, kreatint, amihez kedved van. míg eljutsz arra a szintre, sokat fogsz utánaolvasni, étrendekről, edzéstervekről stb... addigis próbálj minél többet enni, minél több fehérjetartalmú ételt, sült csirkecomb zöldséges rizzsel, edzések előtt magas szénhidráttartalmú kajákat (puffasztott rizs, búza, zab) majd edzés után is. Ha csak otthon végzel gyakorlatokat, húzózkodás, fekvőtámasz, felülés, azzal nagy eredményt ne várj, szálkás leszel tőle de nagy darab nem. bár kinek hogy tetszik saját maga teste, én pl nem szeretem ha kicsike vagyok, ezért hetente 4x-5x edzem. remélem segítettem
2009. okt. 13. 00:21
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm : )
2009. okt. 13. 00:59
 5/7 anonim válasza:
Nem ajanlott a sok tojas fogyasztasa. Mindenbol mertekkel. Szerintem naponta 1-et max. 2-t ha igy ragaszkodsz hozza.
2009. okt. 13. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Ki mondta hogy nem ajánlott? A meki se ajánlott mégis sokan ott kajálnak... Naponta megehetsz nyugodtan 10-30

tojásfehérjét! (lehet kapni külön tojásfehérje lét!)

2009. okt. 14. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:
arnold schwarzi testépítő barátunk egy nap reggelire 15 tojást evett, ajánlott minél többet fogyasztani, én napi 8-at eszem meg, persze változatos étrend mellett. persze minden nap ugyanazt enni nem ajánlott dolog.
2009. okt. 14. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!