Szerintetek elszúrnám a kondival?
Figyelt kérdés
elkezdtem bokszolni sokáig nem ment , ,majd egyszer csak elkezdi az edző nagyon jók lettek az ütéseim sokszor mondta menyit fejlődtem ,
régebben ütötem erőből combom és nem volt nyoma
aznap bele vertem párat lazán könnyedén tiszta lila lett mind a négy bütyök nyomok benne ée csak lazán nyújtottam kia kezem .ha most abba hogynáma bokszot és kondiznék akkor elmenne ez az erő hogy lazán ütök de nagyott
2013. jún. 17. 19:56
1/1 KVAZAR válasza:
Ha szakszerűen, normálisan, a szabályokat, irányelveket betartva edzel, akkor biztosan nem lesz negatív hatása, sőt azon kívül, hogy az erőd nő, megfelelő gyakorlatokkal a gyorsaságodon is javíthatsz kondizással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!