Milyen gyakorlatokat csináljak a hátam görbülésének
visszafordítására?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ez valami velem született dolog. Nagyon kiállnak a lapockáim és ez által a hátam kezd görbe lenni. Azt hallottam, hogy kiküszöbölhető. Tudom, hogy sokan az úszást ajánlják, de nem biztos, hogy van pénzem uszodabérletre.. :/ leginkább itthon végezhető gyakorlatokra lennék kíváncsi!
Olvass jógakönyveket, és abból állíts össze magadnak gyakorlatokat, vagy kérd jógaoktató segítségét, hogy állítson össze neked gyakorlatsort, de legtöbb ászaná megfelelő.
2013. jún. 15. 10:43
2/10 anonim válasza:
Valoszinu csak olyan fiatalos tartasi problema, ami miatt a hatizmaid gyengek. Marha egyszeru, huzd ki magad! Talan peckesnek gondolod, esetleg hamar el is faradsz ... minden esetre figyelj oda a tartasodra, jarj egyenesen es idovel elhagyod majd a puposkodast. (szeles fogasu huzodzkodas nyak moge, helyes tartassal)
2013. jún. 15. 11:10
3/10 anonim válasza:
Híd minden menyiségben.
2013. jún. 15. 11:19
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 15. 11:35
5/10 poiu válasza:
A jóga jó, emellett hasznos lehet az erőedzés. Ne csak a hátadra. Kipróbálhatod a fegyencedzést, ahhoz nem kell sok felszerelés. Ezt a lapockadolgot nem értem. Orvos látott? Van diagnózis?
2013. jún. 15. 13:37
6/10 A kérdező kommentje:
Látott orvos, de ennyit mondott: velem született rendellenesség és hogy visszafordítható. Azt nem mondta, hogy mivel fordítható vissza. A lapocka dolog meg annyi, hogy ha felemelem a kezem, akkor nagyon kiáll (meg akkor is, ha nem emelem fel..) alá lehet nyúlni a csontnak..
2013. jún. 15. 15:09
7/10 anonim válasza:
Továbbra is csak a jógát látom a megoldásnak, illetve a gyógytornát, ami tulajdonképpen hasonló a jógához, de a jóga sokkal hatékonyabb, és a gyógytornánál jóval több jótékony hatással bír.
2013. jún. 15. 21:00
8/10 poiu válasza:
Ez nem diagnózis. Keresd elő a papírt és írd be ide az érthetlen latin szavakat, megfejtem.
Jár neked valamennyi gyógytorna, hogy megtanuld, mi a hatékony a problémádra. Örvendezhetünk az olyan orvosoknak, akik elmondják, hogy visszafordítható, de nem mondják, hogy hogyan.
2013. jún. 16. 08:23
9/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy egyáltalán semerre nem találom a papírt :/ Elmenjek megint orvoshoz? Megnézessem?
2013. jún. 16. 20:59
10/10 poiu válasza:
Menj el hozzá, ha írt, benne van a számítógépében. Irass fel gyógytornászt - ha lehet TB-re a Te esetedben - és csinálj végig egy sorozat gyakorlatot, hogy megértsd, megtanuld. Nem csak azt szabad/kell csinálni, de az a kiindulópont.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!