Miert van meg mndig narancsborom, ha edzek?
Figyelt kérdés
Tobb honapja edzoteremben edzek, kardio es nagy sulyos mozgasrol is van szo,taplalkozasra is odafigyelek(neha bunozok). Halvanyodott a nariborom,de nem nagy a valtozas. Csak citromos vizet iszom(valodi citromle+csapviz),hanar nem napi 3-4 l+t,csak 1 vagy 1,5 l-t. Koszi a segitseget!2013. jún. 10. 18:10
1/13 anonim válasza:
Az edzéstől nem fog elmúlni a narancsbőröd! Ezt nem tudom honnan vetted, de nagyon téves információ. Ha a narancsbőr már kialakult, nem nagyon lehet eltűntetni, esetleg feszesítő krémekkel javíthatsz rajta valamennyit.
2/13 A kérdező kommentje:
Elobb nezz utana, hogy mi az a narancsbor
... utana osztogass "rossz" tanacsokat :D narancsbor,nem stria!!! A narancsbor lerakodott es felgyulemlett zsit. El lehet tuntetni. A kerdes, hogy en mit csinalok rosszul, hogy nem sikerul.
2013. jún. 10. 19:34
3/13 anonim válasza:
Ha ennyire tudod, akkor minek kérdezed? Egyébként meg nem lehet eltűntetni, hiába szédíted magad ilyen hülyeséggel.
4/13 anonim válasza:
Kedves kérdező, ki kell hogy ábrándítsalak: NEM lehet eltüntetni! Amúgy meg minek teszel fel kérdést, hogyha utána leoltod azt, aki segíteni akar? Ritka nagy bunkó vagy, meg is érdemled, hogy karfiolos maradjon a segged.
5/13 anonim válasza:
Nem értem én sem, minek kérsz segítséget, ha parasztkodsz azzal, aki ad? A narancsbőrőd meg nem fog eltűnni, főleg nem az edzéstől! Vannak olyan felső kategóriás krémek, kezelések, amik valamicskét javíthatnak rajt, de alig észrevehető a változás. Ha csak ezért edzel, teljesen felesleges, amit csinálsz, azt az erőfeszítést inkább arra fordítsd, hogy tanulj meg viselkedni!
6/13 A kérdező kommentje:
Nyilvan mindenki, aki azt allitja, hogy edzes, egeszseges taplalkozas, es sok folyadekbevitel narancsbor gyilkos, az mind hulye, csak ti vagytok okosak a kamukremekkel :D igen tudom mi az a narancsbor.. a kerdes nem is ez volt, hanem hogy mit csinalok rosszul? Linkelni is akartam narancsborrol videot,h megvilagosodjatok...de aki hulye az is marad csocsipuszi
2013. jún. 13. 00:24
7/13 anonim válasza:
Milyen kamukrémekkel? :D El kell, hogy keserítselek, de krémekkel sem lehet eltűntetni. :) Egyikünk sem írt ilyesmit. Legfeljebb halványíthatod velük egy kicsit, de sajnos ezt az életet már göcsörtös seggel kell leélned.
8/13 anonim válasza:
Nyugi, krémektől sem fog elmúlni... De az edzéstől főleg nem.
9/13 anonim válasza:
"igen tudom mi az a narancsbor.. a kerdes nem is ez volt, hanem hogy mit csinalok rosszul? " Szerintetek itt a saját hozzászólását nézhette válasznak és beszólt saját magának? XDDD
10/13 anonim válasza:
9-es, szerintem tuti! :D Sírok a nevetéstől. XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!