Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik fekvőtámasz...

Sága kérdése:

Szerintetek melyik fekvőtámasz, húzódzkodás, guggolás, felülés alkalmazást érdemes letölteni google play-ről?

Figyelt kérdés
Melyik az amelyik a legjobban bevállt nektek?

2013. jún. 5. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:

OMG

már a fekvőtámaszhoz is programra van szükség??

Hová fejlődik ez a világ!!?

2013. jún. 5. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem az, hogy csináltam az edzést.
2013. jún. 5. 13:44
 3/6 A kérdező kommentje:
azért gondoltam erre,mert a fejlődés jobban nyomonkövethető.
2013. jún. 5. 13:44
 4/6 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló kb 8 éve sportolok otthon tehát én csinálom csak kiváncsi lettem volna a kérdésemre kapott értelmes válaszokra,tapasztalatokra.
2013. jún. 5. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:

De nem értem, minek ehhez program. Ha nyolc éve sportolsz, akkor nagyon is tudod, mi válik be. A tükrön, a mérlegen és a teljesítményeden látod, hogy fejlődsz-e vagy sem.

Ha már valami túl könnyű, akkor nehezíted, vagy áttérsz más gyakorlatra. Nálam ez így megy, de megnézem már ezt is, hogy ne csak látatlanba beszéljek róla.

2013. jún. 5. 14:09
 6/6 anonim válasza:
Ha nem elég a papír alapú edzésnapló egy sima táblázatkezelő szoftverrel simán megcsinálsz egy olyan edzésnaplót, amiben grafikonon ábrázolod a fejlődésedet, etc... Én régebben kerestem edzéstervhez programokat, de egyik sem ért semmit...
2013. jún. 16. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!